SHIPPING & RETURNS

Shipping

Wij rekenen voor het verzenden van een bestelling boven de €80,- binnen Nederland geen verzendkosten. Onder de €80,- rekenen wij standaard binnen Nederland een gereduceerde prijs van € 4,95. Buiten Nederland betaald u de volledige verzendkosten. Wanneer u een product bij ons besteld verpakken wij uw product stevig en met grote zorg. Wij versturen het de eerst volgende dag nadat de bestelling geplaatst, en de betaling bevestigt is. 

Wij versturen onze pakketten met PostNL. Vanaf het moment dat wij het aanbieden op een PostNL locatie wordt het doorgaans de volgende dag geleverd.​ PostNL bezorgd tussen 09.00 en 21.30 uur en op zaterdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.


As soon as your order is shipped, you will receive a shipping confirmation from us with a track & trace link. From that moment on you can track your order directly on the Woolskins/Myparcel website. This way you can see exactly on which day your package will be delivered.

Bij niet thuis wordt het pakketje bij het dichtsbijzijnde PostNL punt gebracht voor afhaling. Je hebt dan 7 dagen de tijd om je pakketje op te halen. Wanneer het pakketje na 7 dagen naar ons retour gestuurd wordt is woolskins niet verantwoordlijk voor de kosten van herzending.


Returns


Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Deze kosten bedragen binnen Nederland een gereduceerd bedrag van €4,95 per pakket. Buiten Nederland betaald u de volledige retourkosten.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@woolskins.eu of onderstaand formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Download het retourformulier en stuur deze volledig ingevuld mee in het pakketje. Niet-identificeerbare retouren kunnen we mogelijk niet achterhalen en in dat geval niet terugbetalen.

Name

Indien je de gehele bestelling retour stuurt, ontvang je ook de verzendkosten van de bestelling terug op je rekening. Wanneer je een deel van de bestelling retourneert worden de verzendkosten voor deze retour niet vergoed. De kosten voor het retour sturen zijn voor de klant met een gereduceerd tarief van € 4,95.


Gepersonaliseerde producten die u via deze webwinkel koopt worden volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is hierop dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.


Woolskins is not responsible for the loss or damage of the return shipment, so please keep your proof of shipment.

Bestellingen die via Bol.com zijn gedaan dienen ook via Bol.com retour gemeld te worden


exchange


If an item does not fit, it can be exchanged within 14 days by returning the item to us and placing a new order yourself. You can read above how to return an item to us.


All in a nutshell:

  1. Register your return via the form. We will then send you a return link (Note! Sometimes it ends up in the spam box).
  2. Download the return form and send it fully completed in the package.
  3. Pack your return in the original packaging with the original hangtags.
  4. When you hand over the package, you keep the track & trace code as proof of sending.
  5. If the product has been received in good order, we will refund the amount.


Complaints

Do you have a complaint? Then we would like to hear from you, together we will look for a suitable solution.

De waardering van www.woolskins.eu bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 351 reviews.