Zaffiro Woolskins wollen Voetenzak en wolproducten voor baby

Zaffiro Wolproducten

Zaffiro Wollen Voetenzak, Babykleding en Wolproducten

Zaffiro heeft een mooie collectie Wolproducten voor je baby en zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Woolskins. We weten immers hoe belangrijk het is om je kindje een goede start te geven. Zaffiro is gespecialiseerd in babyproducten voor baby. Zaffiro is voorgekomen uit een Pools familiebedrijf. Sinds ons begin in 1989 hebben we ons gespecialiseerd in de productie van baby- en kinderproducten en het grootste deel van wat we produceren wordt geëxporteerd naar meer dan 40 landen. We hebben het merk Zaffiro in het leven geroepen om producten te promoten die ouders ondersteunen die zich vanaf de eerste uren na de geboorte bewust zijn van het belang van intimiteit en binding met hun baby.

Wij weten dat uw baby en zijn of haar gezonde ontwikkeling vanaf de eerste dag belangrijk voor u zijn. Door de jaren heen hebben we gewerkt aan het bevorderen van ouderschap en het ondersteunen van ouders in deze nieuwe, unieke rol die zij gaan spelen. Alles wat we creëren is vervaardigd ter wille van liefdevolle harten.

Ontwerp

Wij zijn een team met een gedefinieerd doel: het ondersteunen van het concept van intimiteit en schoonheid . Wij ontwerpen in het belang van kinderen en ouders, waarbij we rekening houden met de behoeften van beiden. Comfortabel, ergonomisch en modern, maar altijd veilig – dat zijn de kenmerken van de Poolse producten ZAFFIRO. Onze ontwerpers zijn auteurs van unieke oplossingen (patenten) en makers van originele ontwerpen (ook stoffen).

Kwaliteit

We vervaardigen zelfs de kleinste elementen volgens de strengste normen, waarbij we de sterkte van het materiaal zorgvuldig testen en materialen van de hoogste kwaliteit gebruiken. Stoffen moeten absoluut onschadelijk en veilig zijn, wat wordt bevestigd door het Oeko-Tex® Standard 100 klasse 1-certificaat.

Prijzen en successen

We zijn erg trots op het feit dat ons werk wordt gewaardeerd door zowel ouders als professionals die onze branche vertegenwoordigen. We hebben veel belangrijke prijzen mogen ontvangen en beschikken over een speciaal kwaliteitscertificaat Kid Zone, dat onder toezicht staat van de Kinderombudsman. We hebben onze dromen waargemaakt: het Poolse bedrijf dat de hoogste normen stelt op het gebied van kwaliteit, veiligheid en design.

 

De waardering van www.woolskins.eu bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 678 reviews.