Houten Speelgoed Tarnawa Woolskins

Tarnawa

Tarnawa Houten Speelgoed

Over Tarnawa

Vertrouw op familietraditie!

Wij weten hoe we ieder kind vanaf jonge leeftijd blij kunnen maken. We weten dat de ontwikkeling en veiligheid ervan net zo belangrijk zijn als plezier. Meer dan 80 jaar werk in het maken van speelgoed en artikelen uit hout heeft ons dit geleerd. Wij bieden onze klanten hoogwaardig houten speelgoed voor kinderen dat niet alleen stevig, maar ook veilig is. Kennis, ervaring, passie en betrokkenheid geven wij in ons huis door van generatie op generatie. Tarnawa is niet alleen een bedrijf, het is een familie!

Houten Loop eend Duwstok Houten speelgoed Woolskins Tarnawa

Hoogwaardig speelgoed voor uw en onze kinderen!

Wij geloven dat je als ouder wilt dat het speelgoed dat je je kind geeft mooi, zorgvuldig gemaakt, duurzaam en veilig is. Wij zorgen ervoor dat onze houten producten, dankzij hun functionaliteit, maar ook esthetiek en precisie van afwerking, uw kind zo lang en zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij maken ze met de hand, met aandacht voor de kleinste details. Het houten speelgoed van Tarnawa is geen massaproductie, het zijn kleine kunstwerken.

Wij creëren met de tijd mee!

De wereld evolueert voortdurend, net als jouw kind en jij. Ontwikkeling is de basis van het bestaan. Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat we niet stil moeten staan ​​en daarom proberen we voortdurend iets nieuws te doen. Als fabrikant van houten speelgoed combineren wij een passie voor traditionele speelgoedmaaktechnieken met een moderne uitstraling. Wij bereiken u, beste ouder, dankzij moderne media, waardoor het voor u en uw kind gemakkelijker wordt om toegang te krijgen tot onze natuurlijke producten.

 

Houten Loop eend Duwstok Houten speelgoed Woolskins Tarnawa

De waardering van www.woolskins.eu bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 698 reviews.