Schapenvacht Kinderwagen
Schapenvacht voor Buggy Woolskins

Schapenvacht kinderwagen

Deze Eco Baby-Care Schapenvacht is speciaal op maat gesneden voor gebruik in de Kinderwagen, buggy, wieg, autostoel of Moses mand. Zeer comfortabel voor onderweg en thuis. Ideaal voor lange vakantie ritten naar warme landen. Het is uiterst comfortabel omdat het ademt en direct het zweet opneemt zonder dat het nat/klam aanvoelt voor je kindje.

Comfortable travel

Wolvezels ademen en de eigenschap hebben op te treden als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur reguleert? Dit helpt je baby in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je baby droog en comfortabel. Het doet dit ‘dynamisch’, wat betekent dat het gebeurt als het nodig is, en niet als het niet nodig is. Warm in de winter en koel in de zomer.

Woolskins Baby-Care Schapenvachten hebben een kortere vacht waardoor ze babyproof zijn. Ze zijn geschikt vanaf de geboorte en omdat bij hun verwerking rekening wordt gehouden met het milieu beschermen ze zowel de kleintjes als de planeet. Thuis of onderweg creëer je een comfortabele omgeving waarin je kindje zich blij en ontspannen voelt. Standaard ‘cadeau-klaar’ verpakt met persoonlijke notitie. (Schapenvacht kinderwagen)

Wist je dat…

  • Breathes and regulates body temperature.

Wolvezels ademen en hebben de eigenschap op te treden als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur reguleert. Dit helpt je baby in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je baby droog en comfortabel. Het doet dit ‘dynamisch’, wat betekent dat het gebeurt als het nodig is, en niet als het niet nodig is. Warm in de winter en koel in de zomer. (Schapenvacht Kinderwagen)

  • Contains lanolin.

This substance is also found in human skin and is known for its disinfecting effect. It can have a healing effect on sensitive and / or irritated skin.

  • The risk of asthma decreases.

Na recentelijk onderzoek blijkt dat schapenvachten heel gezond zijn voor baby’s. Het onderzoek stelt dat wanneer kinderen in de eerste drie maanden van hun leven slapen op een schapenvacht, ze op 6-jarige leeftijd 79% minder kans op astma en allergieën hebben (klik voor artikel). Dit komt door de microben die van nature aanwezig zijn in de vacht.

  • Wool hypoallergenic is.

Because no climate can develop in wool in which fungi, dust mites or bacteria can thrive, wool is ideally suited for people with allergies.

  • Zelfreinigend en resistent is tegen bacteriën.

Een schapenvacht is resistent tegen vuil en bacteriën en is zelfs zelfreinigend. Dit komt door de structuur van de vezel, die eiwit als belangrijkste bestanddeel bevat. Deze treedt actief op tegen bacteriën en virussen die zo niet die niet de kans krijgen zich te vermenigvuldigen. Meer informatie over het onderhoud van je vacht klik je hier.

  • Supports and relieves

Een schapenvacht help tegen lichamelijke vermoeidheid. Volgens wetenschappers is dit te danken aan de 3-dimensionaal opgebouwde vezels die een natuurlijke vering en zachtheid geeft. Deze ondersteunt ons lichaam en verlicht pijn, spierpijn en vermoeidheid.

  • Een droge omgeving creëert.

Het is hét hulpmiddel voor een goede nachtrust en lig comfort. Het helpt de ongemakken te verlichten van mensen met artritis (ontstoken gewrichten), heup problemen, spit, hernia en andere kwalen? De omgeving blijft droog en verlicht de pijn die direct veroorzaakt wordt door een vochtige omgeving.

  • Ideal is for yoga and meditation.

Een wollen yogamat of schapenvacht is ideaal voor het beoefenen van yoga en meditatie? Het is erg comfortabel en reguleert warmte en vocht. Er zijn zelfs yogi’s die een schapenvacht adviseren, niet alleen vanwege de perfecte afmeting maar ook omdat het je eigen magnetisch veld (je aura) isoleert en de magnetische straling van de aarde neutraliseert. Dit helpt je enorm in het meditatieve proces en houdt je lichaam in balans.

  • Promotes blood circulation.

It retains body heat and promotes blood circulation. It spares the pressure points of the body, preventing pressure ulcers (bedsores) that often affect older, injured or long lying / sitting people.

En tot slot…

​Woolskins verkoopt geen vachten van schapen waarbij Mulesing is toegepast! Bij Europese schapen (in tegenstelling tot bijv. Australische schapen) wordt geen Mulesing toegepast omdat in Europa de parasiet, waardoor boeren Mulesing toepassen, niet voorkomt. 

​Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment Baby-Care Schapenvacht Kinderwagen, met zorg verpakt, direct leverbaar uit eigen voorraad. We zien je bestelling graag tegemoet!

Schapenvacht voor Buggy Woolskins

Schapenvacht kinderwagenLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce eleifend lectus sit amet nibh euismod lacinia. Nam ut lacus vestibulum, gravida nunc vitae, tincidunt nibh. In cursus laoreet velit, sed maximus augue commodo non. Nunc nec molestie massa, eget suscipit magna. Integer et varius turpis. Quisque tempus dignissim odio nec blandit. Duis commodo efficitur turpis, sit amet commodo nisl efficitur quis.

Aliquam congue, arcu vitae tincidunt aliquam, mauris dui interdum diam, quis luctus ipsum justo at urna. Ut faucibus diam sit amet rhoncus fringilla. Phasellus ac eleifend ligula, sit amet blandit urna.

De waardering van www.woolskins.eu bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 355 reviews.