Schapenvacht Kinderwagen
Schapenvacht voor Buggy Woolskins

Schapenvacht kinderwagen

Deze Eco Baby-Care Schapenvacht is speciaal op maat gesneden voor gebruik in de Kinderwagen, buggy, wieg, autostoel of Moses mand. Zeer comfortabel voor onderweg en thuis. Ideaal voor lange vakantie ritten naar warme landen. Het is uiterst comfortabel omdat het ademt en direct het zweet opneemt zonder dat het nat/klam aanvoelt voor je kindje.

Comfortabel reizen

Wolvezels ademen en de eigenschap hebben op te treden als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur reguleert? Dit helpt je baby in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je baby droog en comfortabel. Het doet dit ‘dynamisch’, wat betekent dat het gebeurt als het nodig is, en niet als het niet nodig is. Warm in de winter en koel in de zomer.

Woolskins Baby-Care Schapenvachten hebben een kortere vacht waardoor ze babyproof zijn. Ze zijn geschikt vanaf de geboorte en omdat bij hun verwerking rekening wordt gehouden met het milieu beschermen ze zowel de kleintjes als de planeet. Thuis of onderweg creëer je een comfortabele omgeving waarin je kindje zich blij en ontspannen voelt. Standaard ‘cadeau-klaar’ verpakt met persoonlijke notitie. (Schapenvacht kinderwagen)

Wist je dat...

  • Ademt en de lichaamstemperatuur reguleert.

Wolvezels ademen en hebben de eigenschap op te treden als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur reguleert. Dit helpt je baby in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je baby droog en comfortabel. Het doet dit ‘dynamisch’, wat betekent dat het gebeurt als het nodig is, en niet als het niet nodig is. Warm in de winter en koel in de zomer. (Schapenvacht Kinderwagen)

  • Lanoline bevat.

Deze stof komt ook voor in de menselijke huid en staat bekend om zijn desinfecterende werking. Bij een gevoelige en/of geïrriteerde huid kan deze genezend werken.

  • De kans op astma vermindert.

Na recentelijk onderzoek blijkt dat schapenvachten heel gezond zijn voor baby’s. Het onderzoek stelt dat wanneer kinderen in de eerste drie maanden van hun leven slapen op een schapenvacht, ze op 6-jarige leeftijd 79% minder kans op astma en allergieën hebben (klik voor artikel). Dit komt door de microben die van nature aanwezig zijn in de vacht.

  • Hypoallergeen is.

Omdat er in wol geen klimaat kan ontstaan waarin schimmels, huismijt of bacteriën kunnen gedijen, is wol bij uitstek geschikt voor mensen met allergieën.

  • Zelfreinigend en resistent is tegen bacteriën.

Een schapenvacht is resistent tegen vuil en bacteriën en is zelfs zelfreinigend. Dit komt door de structuur van de vezel, die eiwit als belangrijkste bestanddeel bevat. Deze treedt actief op tegen bacteriën en virussen die zo niet die niet de kans krijgen zich te vermenigvuldigen. Meer informatie over het onderhoud van je vacht klik je hier.

  • Ondersteund en verlicht.

Een schapenvacht help tegen lichamelijke vermoeidheid. Volgens wetenschappers is dit te danken aan de 3-dimensionaal opgebouwde vezels die een natuurlijke vering en zachtheid geeft. Deze ondersteunt ons lichaam en verlicht pijn, spierpijn en vermoeidheid.

  • Een droge omgeving creëert.

Het is hét hulpmiddel voor een goede nachtrust en lig comfort. Het helpt de ongemakken te verlichten van mensen met artritis (ontstoken gewrichten), heup problemen, spit, hernia en andere kwalen? De omgeving blijft droog en verlicht de pijn die direct veroorzaakt wordt door een vochtige omgeving.

  • Ideaal is voor yoga en meditatie.

Een wollen yogamat of schapenvacht is ideaal voor het beoefenen van yoga en meditatie? Het is erg comfortabel en reguleert warmte en vocht. Er zijn zelfs yogi’s die een schapenvacht adviseren, niet alleen vanwege de perfecte afmeting maar ook omdat het je eigen magnetisch veld (je aura) isoleert en de magnetische straling van de aarde neutraliseert. Dit helpt je enorm in het meditatieve proces en houdt je lichaam in balans.

  • De bloedcirculatie bevordert.

Het houd de lichaamswarmte vast en bevordert de bloedcirculatie. Het ontziet de drukpunten van het lichaam waardoor Decubitus (doorliggen) kan worden voorkomen waar vaak oudere, gewonde of lang liggende/zittende mensen mee te maken hebben.

En tot slot…

​Woolskins verkoopt geen vachten van schapen waarbij Mulesing is toegepast! Bij Europese schapen (in tegenstelling tot bijv. Australische schapen) wordt geen Mulesing toegepast omdat in Europa de parasiet, waardoor boeren Mulesing toepassen, niet voorkomt. 

​Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment Baby-Care Schapenvacht Kinderwagen, met zorg verpakt, direct leverbaar uit eigen voorraad. We zien je bestelling graag tegemoet!

Schapenvacht voor Buggy Woolskins

Schapenvacht kinderwagenDe waardering van www.woolskins.eu bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 678 reviews.