Schapenvacht voor Buggy Woolskins
Schapenvacht voor Buggy Woolskins
Schapenvacht voor Buggy Woolskins
Schapenvacht voor Buggy Woolskins
Schapenvacht voor Buggy Woolskins
Schapenvacht voor Buggy Woolskins
Schapenvacht voor Buggy Woolskins

Schapenvacht voor Kinderwagen – Comfort (Pale Pink)

Vanaf: 84,00

Baby-Care Stroller Comfort – Pale Pink

Dit zachte vachtje past in de buggy, wieg, autostoel of Moses mand. Het is babyveilig door de korte vacht en is geschikt vanaf de geboorte.

EAN: 2000000063492 Artikelnummer: ac3699bfdcf7 Categorieën: , ,

Bestel bewust!

Twijfel je nog ergens over? vraag het ons of kom langs in onze showroom in Amsterdam om de producten te bekijken en voelen.

Hygiëne en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, daarom streven wij naar zo min mogelijk retour. Tevens verspillen we zo minder verpakkingsmateriaal en hebben we minder uitstoot voor een beter millieu.

> Stel uw vraag

Deze Eco Baby-Care Lamsvacht is speciaal op maat gesneden voor gebruik in de buggy, wieg, autostoel of Moses mand. Zeer comfortabel voor onderweg en thuis. Ideaal voor lange vakantie ritten naar warme landen. Het is uiterst comfortabel omdat het ademt en direct het zweet opneemt zonder dat het nat/klam aanvoelt voor je kindje.

– Afmeting 75 x 45 cm, vacht 2 cm.
– Inkepingen voor veiligheidsriempjes 3 & 5 punt.
– Zacht en compacte vacht.
NIET Hand en Machine was- & droogbaar..
– Makkelijk te onderhouden.

Comfortabel reizen

Wolvezels ademen en de eigenschap hebben op te treden als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur reguleert? Dit helpt je baby in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je baby droog en comfortabel. Het doet dit ‘dynamisch’, wat betekent dat het gebeurt als het nodig is, en niet als het niet nodig is. Warm in de winter en koel in de zomer.

Woolskins Baby-Care vachten hebben een kortere vacht waardoor ze babyproof zijn. Ze zijn geschikt vanaf de geboorte en omdat bij hun verwerking rekening wordt gehouden met het milieu beschermen ze zowel de kleintjes als de planeet. Thuis of onderweg creëer je een comfortabele omgeving waarin je kindje zich blij en ontspannen voelt. Standaard ‘cadeau-klaar’ verpakt met persoonlijke notitie.

Eigenschapen Comfort Schapenvacht

Deze Baby-Care schapenvacht is afkomstig van de Engelse schaap. Het is een gekleurde zeer zachte en mooi compacte vacht. Deze Comfort vacht is ‘het’ schapenvacht wat we van vroeger kennen, we hebben deze alleen op korte lengte laten scheren. Wel zo veilig. Net als al onze andere vachtjes ademen wolvezels. Dit helpt je baby in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je kindje droog en comfortabel. Koel in de zomer en warm in de winter.

Eco Friendly

Alle middelen die worden gebruikt bij het looien en afwerken voldoen aan essentiële EU-richtlijnen met betrekking tot het behoud en de bescherming van het milieu.

Onze vachten worden gelooid volgens de REACH-voorschriften die zijn aangenomen om de bescherming van de gezondheid van de mens en het milieu te verbeteren tegen de risico’s die chemische stoffen kunnen opleveren, en tegelijkertijd het concurrentievermogen van de chemische industrie in de EU te vergroten. Er worden geen AZO-kleurstoffen gebruikt in de productie.

ECO-PRODUCTEN – huiden zijn Eco Friendly Skins, hun verwerking en behandeling zijn veilig voor volwassenen en kinderen. Huiden zijn biologisch afbreekbaar, organisch.

Woolskins verkoopt geen vachten van schapen waarbij Mulesing is toegepast! Bij Europese schapen wordt geen Mulesing toegepast omdat in Europa de parasiet, waardoor boeren Mulesing toepassen, niet voorkomt.

Buikslapertjes… let op!

Kindjes die de eerste 12 maanden op hun buik slapen mogen vanwege veiligheidsredenen niet op iets zachts slapen, dit kan gevaarlijk zijn. Wij adviseren dus de Woolskinsvacht verstandig te gebruiken! Let altijd op wanneer je kind op zijn/haar buik ligt of slaapt en zorg ervoor dat je kindje altijd onder toezicht blijft.

Onderhoudsborstel meebestellen?

Ja graag +€7,50, Nee bedankt