Woolskins Schapenvacht voor baby

Schapenvacht voor Baby Kinderwagen, buggy, wieg, autostoel & Mosesmand

Schapenvacht Baby Kinderwagen, buggy, wieg, autostoel & Mosesmand

Schapenvacht kleed – lamsvacht voor jou en je baby

Ben je zwanger of ben je net bevallen en zoek je een heerlijk zacht schapenvacht kleed voor je baby? Dan ben je bij WOOLSKINS aan het juiste adres! De zachte schapenvachten van WOOLSKINS zorgen er namelijk voor dat je baby heerlijk rustig op het lamsvachtje zal liggen.

Schapenvacht Baby Kinderwagen

De schapenvacht voor je baby kan je in de Maxi-Cosi, in de box, in het autostoeltje, in het bedje of in de kinderwagen leggen. Daarnaast kun je deze schapenvacht natuurlijk ook gebruiken als speelkleedje voor je baby.

Gezonde & verantwoorde schapenvachten voor je baby

De schapenvacht voor je baby van WOOLSKINS is zacht en ook nog eens gezond voor jou en je baby. Ze zijn een echte essential voor moderne ouders die op zoek zijn naar verantwoorde producten die daadwerkelijk meerwaarde hebben voor hun baby. Deze wollen kleedjes voor je baby zijn speciaal op kwaliteit en comfort geselecteerd door de medewerkers van WOOLSKINS, waardoor je verzekerd bent van het feit dat je baby heerlijk zacht op het lamsvachtje zal liggen.

Persoonlijke geur in het lamsvacht kleed voor je baby

Wanneer je tijdens je zwangerschap op het schapenvacht kleed gaat liggen, zal jouw geur in het wollen kleedje trekken. Wanneer je baby vervolgens op het wollen kleedje ligt zal je kleintje jouw geur ruiken, waardoor je kindje heel rustig wordt.

Als je kiest voor WOOLSKINS ben je verzekerd van:​

  • De beste kwaliteit en service
  • 100% Europees ecologisch wol en worden uitsluitend in Europa geproduceerd.
  • De meest zachte schapenvacht verkrijgbaar en vol goede eigenschappen
  • Het oog voor detail van de medewerkers van WOOLSKINS
  • Luxe cadeau verpakking met een persoonlijke boodschap

De voordelen van een schapenvacht voor je baby

Een schapenvacht voor je baby kent veel voordelen. Zo dient de schapenvacht onder andere als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur van je baby reguleert. Hierdoor houdt je baby een stabiele temperatuur en houdt je kindje het droog en comfortabel.

Naast comfortabel, heeft een wollen kleedje een bevorderende werking op de gezondheid. Wanneer baby’s de eerste drie maanden van hun leven op een wollen kleedje liggen, hebben ze op 6-jarig leeftijd een aanzienlijk minder grote kans op astma en allergieën. De kans vermindert met maar liefs 79%!

Extra comfortabel

Ook ondersteunt een schapenvacht het lichaam van je baby, doordat de druk op het lichaam verdeeld wordt. Hierdoor ligt je baby extra comfortabel op het schapenvacht kleedje. Deze prettige houding op de schapenvacht werkt koesterend voor je baby, want je baby voelt zich alsof hij of zij vastgehouden en gekoesterd wordt. Wanneer je baby op een schapenvacht ligt, zal je baby rustiger zijn en minder huilen.

Duurzaam, wasbaar en vuilafstotend

Alle schapenvachtjes zijn praktisch en duurzaam. Daarnaast kun je ze gerust wassen in de wasmachine. Omdat de schapenvachtjes vooral natuurlijk wolvet bevatten, is de schapenvacht voor je baby vuilafstotend en waterbestendig. Hierdoor hoef je de lamsvacht niet vaak te wassen in de wasmachine.

Schapenvacht voor je baby van WOOLSKINS

Ben je overtuigd van de voordelen die een schapenvacht heeft op je baby? Bestel van een lamsvacht voor je baby bij WOOLSKINS! Heb je nog vragen over de lamsvachten voor je baby? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op met de medewerkers van WOOLSKINS door het contactformulier in te vullen! Je kunt ook contact met ze op nemen door op Whatsappbutton of de belbutton te klikken. De medewerkers vertellen je graag meer over wat een wollen kleedje zoal kan betekenen voor het comfort en de gezondheid van je baby.

De waardering van www.woolskins.eu bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 686 reviews.