Alwero Voetenzak Bakigo | grijs

65,00

Heerlijk op stap met je kindje in deze warme wollen Alwero voetenzak Bakigo. Perfect voor in de buggy en past perfect in je Babyuitzet.

Out of stock

Dit product is er nu even niet maar is binnenkort weer voorradig!

EAN: 2000000078434 SKU: 87bf9b9bf7f7-2-1 Categories: , , , , ,

Order consciously!

Still unsure about anything? ask us.

Hygiene and quality are of the utmost importance to us, which is why we strive for as few returns as possible. This way we waste less packaging material and have fewer emissions from transport for a better environment.

> Ask your question

Description

Heerlijk op stap met je kindje in deze warme wollen Alwero voetenzak Bakigo. Perfect voor in de buggy en past perfect in je Babyuitzet. Het dekentje neemt direct de temperatuur aan van je kindje en houdt deze vast. Dankzij de goede eigenschapen van wol zal je kindje het heerlijk warm en comfortabel hebben.

– 100% scheerwol, Woolmark keur.
– Voor thuis en onderweg.
– Openingen voor de veiligheidsriempjes (5-punts).
– lengte 85cm x breedte 45 cm.
– wasbaar op 30°C wolwasprogramma.

Onze Eco Wollen voetenzakken voor buggy en Maxi-Cosi zijn zeer geschikt voor de allerkleinste dankzij de natuurlijke eigenschappen van wolvezels. Deze ademen en hebben de eigenschap op te treden als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur reguleert? Dit helpt je baby in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je baby droog en comfortabel.

Dit product heeft o.a. het Safe for Children en het Woolmark keurmerk

Merk
Het familiebedrijf Alwero is eind jaren negentig ontstaan uit de behoefte iets te creëren. Midden in de natuur waar de schapen grazen in de bergen, vindt Alwerode de unieke grondstof waar het allemaal om draait: ruwe wol.

Door oude tradities en technische innovatie te combineren, creëert Alwero een wereld van comfort. Kennis, vakmanschap en de liefde voor wol hebben er voor gezorgd dat de producten van Alwero wereldwijd gewaardeerd worden.