Babyslaapzak
Alwero Slaapzak Lammy | Grijs

From: 70,00

From: 70,00

View product

Alwero Slaapzak Lammy | Grijs

From: 70,00

Alwero Slaapzak

Onze eco wollen Alwero Slaapzak is zeer geschikt voor de allerkleinsten dankzij de natuurlijke eigenschappen van wolvezels.

EAN: 2000000064116 SKU: a8b969a48f1d Categories: , , , , ,

Order consciously!

Still unsure about anything? ask us.

Hygiene and quality are of the utmost importance to us, which is why we strive for as few returns as possible. This way we waste less packaging material and have fewer emissions from transport for a better environment.

> Ask your question

Description

Alwero Slaapzak

Onze eco wollen Alwero Slaapzak is zeer geschikt voor de allerkleinsten dankzij de natuurlijke eigenschappen van wolvezels. Deze ademen en hebben de eigenschap op te treden als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur reguleert.

Dit helpt je baby in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je baby droog en comfortabel. Het doet dit ‘dynamisch’, wat betekent dat het gebeurt als het nodig is, en niet als het niet nodig is. Deze wollen Alwero Slaapzak is dan ook warm in de winter en koel in de zomer.

Afmeting 0-6 maanden: lengte 67cm (van schoudersluiting tot onderkant).

Dit product heeft o.a. het Safe for Children en het Woolmark keurmerk.

Alwero

Het familiebedrijf Alwero is eind jaren negentig ontstaan uit de behoefte iets te creëren. Midden in de natuur waar de schapen grazen in de bergen, vindt Alwerode de unieke grondstof waar het allemaal om draait: ruwe wol.

Door oude tradities en technische innovatie te combineren, creëert Alwero een wereld van comfort. Kennis, vakmanschap en de liefde voor wol hebben er voor gezorgd dat de producten van Alwero wereldwijd gewaardeerd worden.

You may also like…