Schapenvacht wassen Woolskins
Ecologisch wolwasmiddel met lanoline

12,50

12,50

Ecologisch wolwasmiddel met lanoline

12,50

Zoek je een goed ecologisch wasmiddel voor wol & zijde? Probeer dan ons wolwasmiddel en fijnwasmiddel op basis van olijfoliezeep. Het wast op natuurlijke wijze efficiënt schoon en verwijdert vlekken, ook op lage temperaturen.

EAN: 2000000079097 SKU: ab34e993cc18-1 Categories: , ,

Order consciously!

Still unsure about anything? ask us.

Hygiene and quality are of the utmost importance to us, which is why we strive for as few returns as possible. This way we waste less packaging material and have fewer emissions from transport for a better environment.

> Ask your question

Description

Dit wolwasmiddel reinigt wollen kleding en delicate stoffen op efficiënte, maar milde wijze. Zowel voor handwas of delicate was in de wasmachine. Hierbij is extra lanoline toegevoegd waardoor je wolproduct weer herstelt en heerlijk zacht wordt.

– Zonder optische bleekmiddelen.
– Voor wasmachine en handwas tot 40 °C.
Plantaardige basis, zonder palmolie.

Zoek je een goed ecologisch wasmiddel voor wol & zijde? Probeer dan ons wolwasmiddel en fijnwasmiddel op basis van olijfoliezeep. Het wast op natuurlijke wijze efficiënt schoon en verwijdert vlekken, ook op lage temperaturen. Dit wolwasmiddel is zo samengesteld dat het effectief schoonmaakt en dat het geen optische bleekmiddelen bevat.

Het natuurlijke wolvet in wollen kleding wordt niet aangetast, waardoor het zijn zachtheid, textuur en uiterlijk behoudt. Dit ecologische wolwasmiddel bevat geen palmolie, optische kleurversterkers en geen siliconen.

Wil je je wasbare vacht (medical grade, goudgele vachtjes) wassen dan kan dat  ook met dit wasmiddel.