Alwero Handwarmers Thumby
Alwero Handwarmers Thumby | Natural

From: 23,00

From: 23,00

View product

Alwero Handwarmers Thumby | Natural

From: 23,00

Deze fijne handschoenen van Alwero zijn gemaakt van 100% wol. Er zitten geen vingers en duim waardoor je makkelijk alles kan blijven doen en je handen toch lekker warm blijven.

EAN: 2000000072142 SKU: c0f317ca843e-1-1-2 Categories: , , , ,

Order consciously!

Still unsure about anything? ask us.

Hygiene and quality are of the utmost importance to us, which is why we strive for as few returns as possible. This way we waste less packaging material and have fewer emissions from transport for a better environment.

> Ask your question

Description

Alwero handwarmer in drie kleuren. In deze handschoen zitten geen vingers en duim waardoor je makkelijk alles kan blijven doen en je handen toch lekker warm blijven.
Deze fijne handschoenen van Alwero zijn gemaakt van 100% wol met elastine en sluiten daardoor goed aan op de hand. Ze zijn ideaal wanneer je met je kindje onderweg bent.

Deze handwarmers zorgen voor een droge en comfortabele omgeving wat helpt bij pols- en gewrichtsklachten. Ze zorgen voor een betere doorbloeding, waardoor de klachten zullen verminderen. Ideaal voorbijvoorbeeld het gebruik achter een computer.

Wassen op 30 °C wolwasprogramma met een wolwasmiddel.

Alwero

Het familiebedrijf is eind jaren negentig ontstaan uit de behoefte iets te creëren. Midden in de natuur waar de schapen grazen in de bergen, vindt ALWERO de unieke grondstof waar het allemaal om draait: ruwe wol.

Door oude tradities en technische innovatie te combineren, creëert ALWERO een wereld van comfort.Kennis, vakmanschap en de liefde voor wol hebben er voor gezorgd dat de producten van ALWERO wereldwijd gewaardeerd worden.