Alwero Baby Winterpak | Grijs

From: 79,00

From: 79,00

View product

Alwero Baby Winterpak | Grijs

From: 79,00

Dit winterpak zit berenlekker en zorgt ervoor dat je kindje er helemaal klaar voor is om naar buiten te gaan.

EAN: 2000000064550 SKU: ce69e75291cb Categories: , , , , ,

Order consciously!

Still unsure about anything? ask us.

Hygiene and quality are of the utmost importance to us, which is why we strive for as few returns as possible. This way we waste less packaging material and have fewer emissions from transport for a better environment.

> Ask your question

Description

Dit winterpak zit berenlekker en zorgt ervoor dat je kindje er helemaal klaar voor is om naar buiten te gaan. Gemaakt van 100% wol om je baby comfortabel en warm te houden. Het ritsje loopt door tot in de pijp en aan de mouwen zitten wantjes om geen koude vingers te krijgen.

– 100% scheerwol, Woolmark keur.
– Geïntegreerde wantjes in de mouw.
– Opening rits loopt door in pijpje.
– wasbaar op 30°C wolwasprogramma.
– Kijk bij ‘Maten in Centimeters’ voor de juiste maat in cm.

Onze Eco Wollen Berenpakken  zijn zeer geschikt voor de allerkleinste dankzij de natuurlijke eigenschappen van wolvezels. Deze ademen en hebben de eigenschap op te treden als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur reguleert? Dit helpt je baby in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je baby droog en comfortabel.

Dit product heeft o.a. het Safe for Children en het Woolmark keurmerk.

Maten in Centimeters

Maat: 0-3 maanden Lengte: 60cm Breedte: 28cm (t.h.v. oksel).
Maat: 3-6 maanden Lengte: 65cm Breedte: 31cm (t.h.v. oksel).

Alwero

Het familiebedrijf Alwero is eind jaren negentig ontstaan uit de behoefte iets te creëren. Midden in de natuur waar de schapen grazen in de bergen, vindt Alwerode de unieke grondstof waar het allemaal om draait: ruwe wol.

Door oude tradities en technische innovatie te combineren, creëert Alwero een wereld van comfort. Kennis, vakmanschap en de liefde voor wol hebben er voor gezorgd dat de producten van Alwero wereldwijd gewaardeerd worden.

You may also like…

20% Korting