Schapenvacht voor Baby Woolskins
Schapenvacht voor Baby – Mimosa Bio (Plantaardig gelooid)

Vanaf: 89,00

Vanaf: 89,00

Product bekijken

Schapenvacht voor Baby – Mimosa Bio (Plantaardig gelooid)

Vanaf: 89,00

Eco Baby-Care Schapenvacht Mimosa – Plantaardig gelooid

Op deze comfortabele zachte vacht kan je kindje heerlijk spelen en rusten. Dankzij de natuurlijke ‘Super Powers’ is het warm in de winter en koel in de zomer. Het neemt namelijk direct de lichaamstemperatuur aan.

Verlanglijst icoon Toevoegen aan verlanglijstToevoegen aan verlanglijst
EAN: 2000000063713 Artikelnummer: 9efae6de07cb Categorieën: ,

Bestel bewust!

Twijfel je nog ergens over? vraag het ons of kom langs in onze showroom in Amsterdam om de producten te bekijken en voelen.

Hygiëne en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, daarom streven wij naar zo min mogelijk retour. Tevens verspillen we zo minder verpakkingsmateriaal en hebben we minder uitstoot voor een beter millieu.

> Stel uw vraag

Omschrijving

Beschrijving

Woolskins Baby-Care schapenvachten hebben een kortere vacht waardoor ze babyproof zijn. Ze zijn geschikt vanaf de geboorte en omdat bij hun verwerking rekening wordt gehouden met het milieu beschermen ze zowel de kleintjes als de planeet. Thuis of onderweg creëer je een comfortabele omgeving waarin je kindje zich blij en ontspannen voelt. Wist je een schapenvachtje ook gezond is voor je kindje?

– Lengte 90-100cm / vacht 3cm.
– 100% Plataardig gelooid (mimosa).
– Zacht en compacte vacht.
– NIET machine was- & droogbaar.
– Makkelijk te onderhouden.

Bestel er een onderhoudsborstel bij om je vacht lang mooi te houden en/of laat je vacht personaliseren met de geboorte gevens van je/het kindje. Een mooi en uniek cadeau, exclusief verkrijgbaar bij Woolskins. Standaard ‘cadeau-klaar’ verpakt met persoonlijke notitie.

Eigenschapen Mimosa Schapenvacht

Voor deze zuivere plantaardige gelooide vacht is MIMOSA-tannine gebruikt, dat is verkregen uit de boomschors van de mimosa-boom. De vachten worden niet vooraf behandeld of gekleurd waardoor de oorspronkelijke pigmentatie wordt bewaard. Omdat de natuurlijke pigmentvlekken in de vacht niet worden gedekt heeft de vacht een mooie beige toon. Net als al onze andere vachtjes ademen wolvezels. Dit helpt je baby in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je kindje droog en comfortabel. Koel in de zomer en warm in de winter.

Eco Friendly

Alle middelen die worden gebruikt bij het looien en afwerken voldoen aan essentiële EU-richtlijnen met betrekking tot het behoud en de bescherming van het milieu.

Onze vachten worden gelooid volgens de REACH-voorschriften die zijn aangenomen om de bescherming van de gezondheid van de mens en het milieu te verbeteren tegen de risico’s die chemische stoffen kunnen opleveren, en tegelijkertijd het concurrentievermogen van de chemische industrie in de EU te vergroten. Er worden geen AZO-kleurstoffen gebruikt in de productie.

ECO-PRODUCTEN – huiden zijn Eco Friendly Skins, hun verwerking en behandeling zijn veilig voor volwassenen en kinderen. Huiden zijn biologisch afbreekbaar, organisch.

Woolskins verkoopt geen vachten van schapen waarbij Mulesing is toegepast! Bij Europese schapen wordt geen Mulesing toegepast omdat in Europa de parasiet, waardoor boeren Mulesing toepassen, niet voorkomt.

Buikslapertjes… let op!

Kindjes die de eerste 12 maanden op hun buik slapen mogen vanwege veiligheidsredenen niet op iets zachts slapen, dit kan gevaarlijk zijn. Wij adviseren dus de Woolskinsvacht verstandig te gebruiken! Let altijd op wanneer je kind op zijn/haar buik ligt of slaapt en zorg ervoor dat je kindje altijd onder toezicht blijft.