Alwero

Woolskins Label

Woolskins Wollen babykleding, Wollen BabySlofjes, Wollen Bodywarmer Baby en Wollen wiegdekens & ledikantdekens voor baby's. wiegdekens koop je nu onder ons private lable

Na jarenlange succesvolle samenwerking met Alwero kunnen wij nu met trots aankondigen dat wij onze producten onder eigen Woolskins label voeren.

Op deze manier krijg je nog steeds de beste kwaliteit gecombineerd met de leukste en unieke producten/ontwerpen van Woolskins.

De kwaliteit van de stoffen en kleuren blijven zoals het altijd is geweest, alleen is er nu een grotere keus waarmee Woolskins denkt zich mee te kunnen onderscheiden.

Onze brede collectie is zo samengesteld dat ze een goede aanvulling zijn op iedere babyuitzet, gemaakt van 100% Europees wol dat ademt en geschikt is voor elk seizoen.

We bundelen met veel enthousiasme onze krachten voor een duurzaam, natuurlijk en een zo comfortabel mogelijk product voor je kindje.

Woolskins is met name bekend geworden in Nederland vanwege de goede kwaliteit wolproducten en de leuke ontwerpen. Zo zijn de Woolskins bodywarmers, de babyslofjes emo en de wollen wiegdekens al jaren een groot succes. Al onze Woolskins private label babykleertjes en babyproducten zijn exclusief geproduceerd door in Polen en is Woolmark gecertificeerd.

Woolskins heeft een grote collectie Wollen babykleding. Dankzij een goede samenwerking zijn we tot een mooie collectie wollen babykleding gekomen die we niet alleen aan onze klanten mogen aanbieden maar nu ook aan winkels.

Onze collectie van Wolproducten voor baby bestaat uit een tal van producten waarvan wij denken dat deze thuis horen in bijvoorbeeld de babyuitzet of onderdeel moet zijn van een soort ‘basis uitrusting’ voor alle ouders die op zoek zijn naar duurzame en ecologische wolproducten voor baby’s.

Onze collectie van bestaat o.a. uit Wollen babyslofjes emo, wollen babydeken, Wollen bodywarmers, Wollen wikkeldeken wingy, Wollen winterpakken en zelf wollen voedingskussen met wolbolletjes vulling ontbreekt niet in onze collectie. De wollen wikkeldekens en capuchon dekens zijn erg gewilde items.

Woolskins levert alle wolproducten direct uit eigen voorraad, goed verpakt en met persoonlijke notitie. Zijn er vragen of verzoeken neem dan graag contact met ons op.

Onze collectie bestaat o.a. uit:

De waardering van www.woolskins.eu bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 686 reviews.