Engel babykleding

Engel

Engel Nutar Wollen Babykleding

Engel Natur Babykleding koop je bij Woolskins. We hebben een mooie collectie wollen babykleertjes van Engel Naturzoals Engel Natur jasje, Muts Wolfleece en Engel Overall.

Uit liefde voor onze huid en het milieu maakt Engel Natur al 85 jaar ondergoed en kleding. Door in 1982 onbehandeld katoen te gebruiken, ging het bedrijf zich op een voorbeeldige en consistente manier concentreren op natuurlijk textiel.

Tegenwoordig omvat onze collectie ondergoed en kleding voor baby’s en kinderen, ondergoed voor volwassenen, een klein assortiment bovenkleding van pure merinowol of merinowol en zijde voor kinderen en volwassenen, fleece en gekookte wollen kleding van zachte, behaaglijke merinowol voor baby’s en kinderen, fleecekleding voor volwassenen en speciaal ontwikkelde kleding voor prematuren.

Naast biologisch katoen gebruiken we de fijnste biologische merino scheerwol en natuurlijke biologische merino scheerwol met zijde. Alle kleurstoffen die we gebruiken zijn vrij van zware metalen en zijn altijd vrij geweest van schadelijke AZO-kleurstoffen. Voor het kleuren van ons wollen textiel gebruiken we alleen reactieve verf, die bijzonder goed samengaat met vezels en opvalt door zijn uitstekende echtheid. We onthouden ons van elke vorm van chemische afwerking bij onze textielverwerking.

In principe moeten alle gebruikte middelen biologisch afbreekbaar zijn en mogen ze bodem, lucht en water niet vervuilen. Alle gebruikte materialen zijn nikkelvrij en onze knopen zijn gemaakt van natuurlijke, hernieuwbare grondstoffen. Om ons hoge kwaliteitsniveau te kunnen garanderen, moet aan bepaalde eisen worden voldaan zoals: lichtechtheid, weerstand tegen speeksel, transpiratiebestendigheid, wassen en krimpen.

Deze eigenschappen laten we, samen met de maximale residulimieten voor stoffen die schadelijk zijn voor gezondheid en milieu, regelmatig controleren door onafhankelijke gecertificeerde milieulaboratoria en instituten.

De waardering van www.woolskins.eu bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 691 reviews.