Petit kolibri

Petit Kolibri

Petit Kolibri biedt ethische en veilige Babykleding en Accessoires voor kinderen, omdat we vinden dat de producten die kinderen aanraken in hun meest pure en onbehandelde staat moeten zijn.

PETIT KOLIBRI is ontstaan ​​vanuit een onvoorwaardelijke liefde voor authentieke, biologische en natuurlijke producten.
Ons doel is om ethische en veilige kleding en accessoires voor kinderen te bieden, omdat we vinden dat de producten die kinderen aanraken in hun meest pure en onbehandelde staat moeten zijn.

Onze producten komen voort uit een niet aflatende inzet voor het bevorderen van ecologische duurzaamheid en bewust zakendoen in de lokale gemeenschappen van Afrika en Latijns-Amerika.

Daarom wordt al ons materiaal met zorg en aandacht ingekocht en wordt het gekenmerkt door een wederzijds voordelige en transparante relatie met onze leveranciers. De eindproducten worden onder eerlijke omstandigheden tot leven gebracht door een collectief van ambachtslieden in Colombia.

Kinderen zijn de bevolking van morgen. De impact die ze op onze planeet zullen hebben, wordt beïnvloed door de principes die we ze vandaag leren.

Door van Petit Kolibri-producten te kopen, koopt u uiteindelijk niet alleen een zorgvuldig vervaardigd en veilig product, maar ondersteunt u ook ethische handel en een langetermijnengagement voor ecologische duurzaamheid

De waardering van www.woolskins.eu bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 695 reviews.