Schapenvacht voor Baby Woolskins
Schapenvacht voor Kinderwagen – Icelandic

Vanaf: 79,00

Vanaf: 79,00

Product bekijken

Schapenvacht voor Kinderwagen – Icelandic

Vanaf: 79,00

Eco Baby-Care Stroller Icelandic

Dit zachte vachtje past in de buggy, wieg, autostoel of Moses mand. Het is babyveilig door de korte vacht en is geschikt vanaf de geboorte.

Verlanglijst icoon Toevoegen aan verlanglijstToevoegen aan verlanglijst
EAN: 2000000062495 Artikelnummer: d1388a12a6b2 Categorieën: , ,

Bestel bewust!

Twijfel je nog ergens over? vraag het ons.

Hygiëne en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, daarom streven wij naar zo min mogelijk retour. Tevens verspillen we zo minder verpakkingsmateriaal en hebben we minder uitstoot voor een beter millieu.

> Stel uw vraag

Omschrijving

Deze Eco Baby-Care Lamsvacht is speciaal op maat gesneden voor gebruik in de buggy, wieg, autostoel of Moses mand. Zeer comfortabel voor onderweg en thuis. Ideaal voor lange vakantie ritten naar warme landen. Het is uiterst comfortabel omdat het ademt en direct het zweet opneemt zonder dat het nat/klam aanvoelt voor je kindje.

– Afmeting 75 x 45 cm, vacht 2 cm.
– Inkepingen voor veiligheidsriempjes 3 & 5 punt.
– Zacht en compacte vacht.
NIET Hand en Machine was- & droogbaar.
– Makkelijk te onderhouden.

Comfortabel reizen

Wolvezels ademen en de eigenschap hebben op te treden als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur reguleert? Dit helpt je baby in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je baby droog en comfortabel. Het doet dit ‘dynamisch’, wat betekent dat het gebeurt als het nodig is, en niet als het niet nodig is. Warm in de winter en koel in de zomer.

Woolskins Baby-Care vachten hebben een kortere vacht waardoor ze babyproof zijn. Ze zijn geschikt vanaf de geboorte en omdat bij hun verwerking rekening wordt gehouden met het milieu beschermen ze zowel de kleintjes als de planeet. Thuis of onderweg creëer je een comfortabele omgeving waarin je kindje zich blij en ontspannen voelt. Standaard ‘cadeau-klaar’ verpakt met persoonlijke notitie.

Eigenschapen Icelandic Schapenvacht

De IJslandse schapen zijn vooral bekend als langharige vachten. Wij hebben deze speciaal, voor baby’s, op een korte lengte laten scheren waardoor de isolerende ‘onder’ wollaag naar voren komt. Deze vacht kenmerkt zich met name door de soepelheid van de lederkant en valt als een dekentje. Net als al onze andere vachtjes ademen wolvezels. Dit helpt je baby in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je kindje droog en comfortabel. Koel in de zomer en warm in de winter.

Eco Friendly

Alle middelen die worden gebruikt bij het looien en afwerken voldoen aan essentiële EU-richtlijnen met betrekking tot het behoud en de bescherming van het milieu.

Onze vachten worden gelooid volgens de REACH-voorschriften die zijn aangenomen om de bescherming van de gezondheid van de mens en het milieu te verbeteren tegen de risico’s die chemische stoffen kunnen opleveren, en tegelijkertijd het concurrentievermogen van de chemische industrie in de EU te vergroten. Er worden geen AZO-kleurstoffen gebruikt in de productie.

ECO-PRODUCTEN – huiden zijn Eco Friendly Skins, hun verwerking en behandeling zijn veilig voor volwassenen en kinderen. Huiden zijn biologisch afbreekbaar, organisch.

Woolskins verkoopt geen vachten van schapen waarbij Mulesing is toegepast! Bij Europese schapen wordt geen Mulesing toegepast omdat in Europa de parasiet, waardoor boeren Mulesing toepassen, niet voorkomt.

Buikslapertjes… let op!

Kindjes die de eerste 12 maanden op hun buik slapen mogen vanwege veiligheidsredenen niet op iets zachts slapen, dit kan gevaarlijk zijn. Wij adviseren dus de Woolskinsvacht verstandig te gebruiken! Let altijd op wanneer je kind op zijn/haar buik ligt of slaapt en zorg ervoor dat je kindje altijd onder toezicht blijft.

Extra informatie

Onderhoudsborstel meebestellen?

Ja graag +€7,50, Nee bedankt

Vakantie sluiting

Gebruik de code wolwonders bij het afrekenen voor 5% korting.

Van 22 april t/m 7 mei zijn wij gesloten. De laatste order ingave is vrijdag 21 april 14:00 uur voor verzending zelfde dag. Tijdens de vakantieperiode kunt je wél gewoon je bestelling plaatsen.

Gedurende deze periode geven we 5% korting met kortingscode ‘wolwonders’ op alle producten. Je bestelling wordt op volgorde van binnenkomst na deze vakantieperiode zo snel mogelijk uitgeleverd

Retouren worden ook na deze vakantiepreriode behandeld.

We zien je bestelling graag tegemoet.