VERZENDEN & RETOURNEREN

Verzenden

Wij rekenen voor het verzenden van een bestelling boven de €80,- binnen Nederland geen verzendkosten. Onder de €80,- rekenen wij standaard binnen Nederland een gereduceerde prijs van € 4,95. Buiten Nederland betaald u de volledige verzendkosten. Wanneer u een product bij ons besteld verpakken wij uw product stevig en met grote zorg. Wij versturen het de eerst volgende dag nadat de bestelling geplaatst, en de betaling bevestigt is. 

Wij versturen onze pakketten met PostNL. Vanaf het moment dat wij het aanbieden op een PostNL locatie wordt het doorgaans de volgende dag geleverd.​ PostNL bezorgd tussen 09.00 en 21.30 uur en op zaterdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.


Zodra uw bestelling verzonden wordt, ontvangt u van ons een verzendbevestiging met een track & trace link. U kunt vanaf dat moment uw bestelling dan al direct volgen op de website van Woolskins/Myparcel. Op deze manier kunt u precies zien op welke dag uw pakket wordt bezorgd.

Bij niet thuis wordt het pakketje bij het dichtsbijzijnde PostNL punt gebracht voor afhaling. Je hebt dan 7 dagen de tijd om je pakketje op te halen. Wanneer het pakketje na 7 dagen naar ons retour gestuurd wordt is woolskins niet verantwoordlijk voor de kosten van herzending.


Retourneren


Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Deze kosten bedragen binnen Nederland een gereduceerd bedrag van €4,95 per pakket. Buiten Nederland betaald u de volledige retourkosten.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@woolskins.eu of onderstaand formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Download het retourformulier en stuur deze volledig ingevuld mee in het pakketje. Niet-identificeerbare retouren kunnen we mogelijk niet achterhalen en in dat geval niet terugbetalen.

Naam

Indien je de gehele bestelling retour stuurt, ontvang je ook de verzendkosten van de bestelling terug op je rekening. Wanneer je een deel van de bestelling retourneert worden de verzendkosten voor deze retour niet vergoed. De kosten voor het retour sturen zijn voor de klant met een gereduceerd tarief van € 4,95.


Gepersonaliseerde producten die u via deze webwinkel koopt worden volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is hierop dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.


Woolskins is niet aansprakelijk voor het verlies en beschadiging van de retourzending, bewaar dus graag je verzendbewijs.

Bestellingen die via Bol.com zijn gedaan dienen ook via Bol.com retour gemeld te worden


Omruilen


Wanneer een artikel niet past, dan kan deze binnen 14 dagen geruild worden door het artikel naar ons retour te sturen en zelf een nieuwe bestelling te plaatsen. Hoe je een artikel naar ons retourneerd lees je hierboven.


Even alles op een rijtje:

  1. Meldt je retour aan via het formulier. Wij sturen je dan een retourlink (Let op! Soms beland deze in de spambox).
  2. Download het retourformulier en stuur deze volledig ingevuld mee in het pakketje.
  3. Verpak je retour in de originele verpakking met de orginele hangtags.
  4. Bij afgeven van het pakketje bewaar je de track&trace code als bewijs van versturen.
  5. Als het product in goede orde is ontvangen zullen we het bedrag storneren.


Klachten

Heeft u een klacht? Dan horen wij dat graag, samen zoeken we naar een passende oplossing.

De waardering van www.woolskins.eu bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 399 reviews.