Baby-Care Stroller Comfort – Pale Pink

From: 79,00

From: 79,00

View product

Baby-Care Stroller Comfort – Pale Pink

From: 79,00

Dit zachte vachtje past in de buggy, wieg, autostoel of Moses mand. Het is babyveilig door de korte vacht en is geschikt vanaf de geboorte.

Clear
SKU: ac3699bfdcf7 Categories: , ,

Order consciously!

Still unsure about anything? ask us.

Hygiene and quality are of the utmost importance to us, which is why we strive for as few returns as possible. This way we waste less packaging material and have fewer emissions from transport for a better environment.

> Ask your question

Description

Deze Eco Baby-Care Lamsvacht is speciaal op maat gesneden voor gebruik in de buggy, wieg, autostoel of Moses mand. Zeer comfortabel voor onderweg en thuis. Ideaal voor lange vakantie ritten naar warme landen. Het is uiterst comfortabel omdat het ademt en direct het zweet opneemt zonder dat het nat/klam aanvoelt voor je kindje.

– Afmeting 75 x 45 cm, vacht 2 cm.
– Inkepingen voor veiligheidsriempjes 3 & 5 punt.
– Zacht en compacte vacht.
NOT Hand en Machine was- & droogbaar..
– Easy to maintain.

Comfortabel reizen

Wolvezels ademen en de eigenschap hebben op te treden als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur reguleert? Dit helpt je baby in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je baby droog en comfortabel. Het doet dit ‘dynamisch’, wat betekent dat het gebeurt als het nodig is, en niet als het niet nodig is. Warm in de winter en koel in de zomer.

Woolskins Baby-Care vachten hebben een kortere vacht waardoor ze babyproof zijn. Ze zijn geschikt vanaf de geboorte en omdat bij hun verwerking rekening wordt gehouden met het milieu beschermen ze zowel de kleintjes als de planeet. Thuis of onderweg creëer je een comfortabele omgeving waarin je kindje zich blij en ontspannen voelt. Standaard ‘cadeau-klaar’ verpakt met persoonlijke notitie.

Features Comfort Sheepskin

Deze Baby-Care schapenvacht is afkomstig van de Engelse schaap. Het is een gekleurde zeer zachte en mooi compacte vacht. Deze Comfort vacht is ‘het’ schapenvacht wat we van vroeger kennen, we hebben deze alleen op korte lengte laten scheren. Wel zo veilig. Net als al onze andere vachtjes ademen wolvezels. Dit helpt je baby in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je kindje droog en comfortabel. Koel in de zomer en warm in de winter.

Eco Friendly

All agents used in tanning and finishing comply with essential EU directives relating to the preservation and protection of the environment.

Onze vachten worden gelooid volgens de REACH-voorschriften die zijn aangenomen om de bescherming van de gezondheid van de mens en het milieu te verbeteren tegen de risico’s die chemische stoffen kunnen opleveren, en tegelijkertijd het concurrentievermogen van de chemische industrie in de EU te vergroten. Er worden geen AZO-kleurstoffen gebruikt in de productie.

ECO PRODUCTS – Sheepskins are Eco Friendly, their processing and handling are safe for adults and children. Sheepskins are biodegradable, organic.

Woolskins verkoopt geen vachten van schapen waarbij Mulesing is toegepast! Bij Europese schapen wordt geen Mulesing toegepast omdat in Europa de parasiet, waardoor boeren Mulesing toepassen, niet voorkomt.

Tummy sleepers… pay attention!

For safety reasons, babies who sleep on their stomach for the first 12 months should not sleep on anything soft, this can be dangerous. We therefore advise you to use the Woolskins fur wisely! Always pay attention when your child is lying or sleeping on his/her stomach and make sure that your child is always supervised.

Additional information

Order a maintenance brush?

Ja graag +€7,50, Nee bedankt