Schapenvacht Inlegkussen voor Maxi Cosi & Autostoel Woolskins
Schapenvacht Inlegkussen voor Maxi Cosi & Autostoel Woolskins
Woolskins Schapenvacht voor Baby
Woolskins Schapenvacht voor Baby

Inlegkussen voor Maxi Cosi & Autostoel | Schapenvacht – Essential (Medicinaal)

Vanaf: 69,00

Deze heerlijke inlegkussen voor de maxi cosi van schapenvacht is een comfortabel en natuurlijk product dat je baby warm en knus houdt onderweg en tijdens lange reizen. Een schapenvacht inleg kussen heeft verschillende voordelen, zoals:

  • Het is gemaakt van 100% echte schapenvacht, die zacht, ademend en vochtregulerend is. Schapenvacht is ook hypoallergeen en antibacterieel, waardoor het geschikt is voor baby’s met een gevoelige huid of allergieën.
  • Het past in de meeste maxi cosi modellen, dankzij de ronde vorm en de riemsleuven. Je kunt het kussen eenvoudig bevestigen en verwijderen, én deze medicinale schapenvacht inleg is wasbaar op 30 graden wolwasprogrammamet een speciaal wolwasmiddel.
  • Het zorgt voor een optimale temperatuur voor je baby, zowel in de zomer als in de winter. In de zomer voelt het kussen koel aan en neemt het zweet op, terwijl het in de winter warm en behaaglijk is. Het kussen helpt ook om de doorbloeding en de spierspanning van je baby te verbeteren.

Een schapenvacht inleg kussen voor de maxi cosi is dus een ideaal product voor ouders die hun baby het beste willen geven. Het is een duurzaam en milieuvriendelijk product, dat gemaakt is van natuurlijke materialen en vrij is van schadelijke stoffen. Met een schapenvacht inleg kussen voor de maxi cosi maak je elke reis met je baby comfortabel en gezellig.

EAN: 2000000062426 Artikelnummer: 414f8e5c5817-2 Categorieën: , , , , ,

Bestel bewust!

Twijfel je nog ergens over? vraag het ons of kom langs in onze showroom in Amsterdam om de producten te bekijken en voelen.

Hygiëne en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, daarom streven wij naar zo min mogelijk retour. Tevens verspillen we zo minder verpakkingsmateriaal en hebben we minder uitstoot voor een beter millieu.

> Stel uw vraag

Zeer comfortabel voor onderweg en thuis. Ideaal voor lange vakantie ritten naar koude en warme landen. Het is uiterst comfortabel omdat het ademt en direct het zweet opneemt zonder dat het nat/klam aanvoelt voor je kindje.

– Afmeting 70 x 33-22-29 cm (lengte x boven-midden-onderkant), vacht 3 cm.
– Inkepingen voor veiligheidsriempjes 3 & 5 punt.
– Medicinaal gelooid.
– Zacht en compacte vacht.
– Machine was- & droogbaar.
– Makkelijk te onderhouden.

Comfortabel reizen

Wolvezels ademen en de eigenschap hebben op te treden als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur reguleert? Dit helpt je baby in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je baby droog en comfortabel. Het doet dit ‘dynamisch’, wat betekent dat het gebeurt als het nodig is, en niet als het niet nodig is. Warm in de winter en koel in de zomer.

Woolskins Baby-Care vachten hebben een kortere vacht waardoor ze babyproof zijn. Ze zijn geschikt vanaf de geboorte en omdat bij hun verwerking rekening wordt gehouden met het milieu beschermen ze zowel de kleintjes als de planeet. Thuis of onderweg creëer je een comfortabele omgeving waarin je kindje zich blij en ontspannen voelt. Standaard ‘cadeau-klaar’ verpakt met persoonlijke notitie.

Eigenschapen Essential vacht

Deze Baby-Care schapenvacht is afkomstig van de Engelse schaap. Het is een zeer zachte en compacte vacht en onze TIP! Net als al onze andere vachtjes ademen wolvezels. Dit helpt je baby in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je kindje droog en comfortabel. Koel in de zomer en warm in de winter.

Eco Friendly

Alle middelen die worden gebruikt bij het looien en afwerken voldoen aan essentiële EU-richtlijnen met betrekking tot het behoud en de bescherming van het milieu.

Onze vachten worden gelooid volgens de REACH-voorschriften die zijn aangenomen om de bescherming van de gezondheid van de mens en het milieu te verbeteren tegen de risico’s die chemische stoffen kunnen opleveren, en tegelijkertijd het concurrentievermogen van de chemische industrie in de EU te vergroten. Er worden geen AZO-kleurstoffen gebruikt in de productie.

ECO-PRODUCTEN – huiden zijn Eco Friendly Skins, hun verwerking en behandeling zijn veilig voor volwassenen en kinderen. Huiden zijn biologisch afbreekbaar, organisch.

Woolskins verkoopt geen vachten van schapen waarbij Mulesing is toegepast! Bij Europese schapen wordt geen Mulesing toegepast omdat in Europa de parasiet, waardoor boeren Mulesing toepassen, niet voorkomt.

Buikslapertjes… let op!

Kindjes die de eerste 12 maanden op hun buik slapen mogen vanwege veiligheidsredenen niet op iets zachts slapen, dit kan gevaarlijk zijn. Wij adviseren dus de Woolskinsvacht verstandig te gebruiken! Let altijd op wanneer je kind op zijn/haar buik ligt of slaapt en zorg ervoor dat je kindje altijd onder toezicht blijft.