Alwero Vest
Alwero Vest

Woolskins Oversized Hoody – 100% Wol

Vanaf: 150,00

Oversized Dames Hoody met rits en zakken. Deze oversized Hoody valt soepel en eenmaal aan voel je de comfort die wol te bieden heeft. Houdt jezelf lekker warm met dit wollen vest van Woolskins tijdens de wat koudere dagen.

Merk: Woolskins
Producent: Woolskins Private Lable wordt geproduceerd door Alwero

 

Verlanglijst icoon Toevoegen aan verlanglijstToevoegen aan verlanglijst
EAN: 2000000104218 Artikelnummer: 4eec739cd3f2-1 Categorieën: , , ,

Bestel bewust!

Twijfel je nog ergens over? vraag het ons of kom langs in onze showroom in Amsterdam om de producten te bekijken en voelen.

Hygiëne en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, daarom streven wij naar zo min mogelijk retour. Tevens verspillen we zo minder verpakkingsmateriaal en hebben we minder uitstoot voor een beter millieu.

> Stel uw vraag

Deel dit product via Whatsapp

Omschrijving

Oversized Dames Hoody met rits en zakken. Deze oversized Hoody valt soepel en eenmaal aan voel je de comfort die wol te bieden heeft. Houdt jezelf lekker warm met dit wollen vest van Woolskins tijdens de wat koudere dagen.

– 100% Wol.
– Dit vest biedt extra warmte voor de koudere dagen.
– Wol isoleert goed.

Woolskins private label gemaakt door Alwero

Na jarenlange succesvolle samenwerking met Alwero kunnen wij met trots aankondigen dat wij Alwero onder ons eigen Woolskins label mogen voeren.

Op deze manier krijg je nog steeds de beste kwaliteit van Alwero gecombineerd met de leukste en unieke producten/ontwerpen van Woolskins.

Wat veranderd er dan? Niet zo veel! De kwaliteit, stoffen en kleuren blijven hetzelfde alleen is er een grotere keus unieke producten waarvan Woolskins denkt zich mee te kunnen onderscheiden en die een goede aanvulling zijn op de babyuitzet.

Onze producten herken je aan ons Woolskins label en in het waslabel vindt terug dat het door Alwero geproduceerd is.

We bundelen met veel enthousiasme onze krachten samen voor een duurzaam, natuurlijk en een zo comfortabel mogelijk product voor je kindje.

Alwero

Het familiebedrijf Alwero is eind jaren negentig ontstaan uit de behoefte iets te creëren. Midden in de natuur waar de schapen grazen in de bergen, vindt Alwerode de unieke grondstof waar het allemaal om draait: ruwe wol.

Door oude tradities en technische innovatie te combineren, creëert Alwero een wereld van comfort. Kennis, vakmanschap en de liefde voor wol hebben er voor gezorgd dat de producten van Alwero wereldwijd gewaardeerd worden.

(Black Concious Friday)

Stichting Baby Spullen

Wij doneren deze dag (Black Concious Friday) 20% van alle verkopen aan een goed doel. Dit jaar hebben we gekozen voor 'Stichting Baby Spullen'. Kijk voor meer informatie op

stichtingbabyspullen.nl