Wollen Handwarmer thumby Woolskins Dames handschoen wol
Wollen Handwarmer thumby Woolskins Dames handschoen wol
Wollen Handwarmer thumby Woolskins Dames handschoen wol
Woolmark Woolskins
Woolmark

Wollen Dames Handwarmers – Thumby | Donker grijs

Vanaf: 26,00

Als je op zoek bent naar een paar wollen handwarmers om jezelf of een geliefde te verwennen, dan kunnen we je deze handwarmers van Woolskins van harte aanbevelen. In deze handschoen zitten geen vingers en duim waardoor je makkelijk alles kan blijven doen en je handen toch lekker warm blijven. Deze fijne handschoenen zijn gemaakt van 100% wol met elastine en sluiten daardoor goed aan op de hand. Onze wollen handwarmer Thumby zijn een geweldige manier om je handen warm en comfortabel te houden in de koude wintermaanden. Ze zijn zacht en ademend, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met een gevoelige huid en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Merk: Woolskins
Productie: Polen

EAN: 2000000072272 Artikelnummer: c0f317ca843e-1-1-2-1-1 Categorieën: , , , ,

Bestel bewust!

Twijfel je nog ergens over? vraag het ons of kom langs in onze showroom in Amsterdam om de producten te bekijken en voelen.

Hygiëne en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, daarom streven wij naar zo min mogelijk retour. Tevens verspillen we zo minder verpakkingsmateriaal en hebben we minder uitstoot voor een beter millieu.

> Stel uw vraag

Woolskins wollen handwarmers zijn verkrijgbaar in drie kleuren. In deze handschoen zitten geen vingers en duim waardoor je makkelijk alles kan blijven doen en je handen toch lekker warm blijven.
Deze fijne handschoenen zijn gemaakt van 100% wol met elastine en sluiten daardoor goed aan op de hand. Ze zijn ideaal wanneer je met je kindje onderweg bent.

Deze handwarmers zorgen voor een droge en comfortabele omgeving wat helpt bij pols- en gewrichtsklachten. Ze zorgen voor een betere doorbloeding, waardoor de klachten zullen verminderen. Ideaal voorbijvoorbeeld het gebruik achter een computer.

Maten in centimeters:

S: 23 x 10 cm (lengte & breedte t.h.v. pols)
M: 24 x 11 cm (lengte & breedte t.h.v. pols)
L: 25 x 12 cm (lengte & breedte t.h.v. pols)

Wassen op 30 °C wolwasprogramma met een wolwasmiddel.