Zaffiro wollen Voetenzak slaapzak wol - Woolskins
Zaffiro wollen Voetenzak slaapzak wol - Woolskins
Zaffiro wollen Voetenzak slaapzak wol - Woolskins
Zaffiro wollen Voetenzak slaapzak wol - Woolskins
Zaffiro wollen Voetenzak slaapzak wol - Woolskins
Zaffiro wollen Voetenzak slaapzak wol - Woolskins
Zaffiro wollen Voetenzak slaapzak wol - Woolskins

Wollen Voetenzak 0-3 jaar – Zaffiro iGrow 4.0 | Blauw/beige

139,00

Heerlijk op stap met je kindje in deze warme wollen voetenzak van Zaffiro. De binnenzijde van de voetenzak is gemaakt van hoogwaardig natuurlijk premium wol en groeit met kindje mee tot wel 3 jaar dankzij het extra aanzetstuk. De voetenzak kan namelijk in lengte worden aangepast, dit is mogelijk door het onderste deel los te ritsen. Dankzij de openingen in de lengterichting voor veiligheidsgordels, past hij zowel op 5- en 3-punts gordelinstallatiesystemen én op modellen met aangesloten riempjes. Het onderste verlengde deel heeft een speciale beschermende water resistente coating, zodat grotere kinderen met schoenen erin kunnen. Deze Zaffiro wollen voetenzak is luxe, warm en comfortabel! De speciale buitenlaag is water- en winddicht, zodat je kindje altijd beschermd is tegen kou. Binnen zijn twee lagen wolfleece gebruikt voor extra warmte en comfort. De Zaffiro wollen voetenzak kan het hele jaar door gebruikt worden maar komt het best van pas in de winter en herfst. Je kan er op rekenen dat je kindje het lekker warm en uiterst comfortabel heeft in deze voetenzak van Zaffiro. Hieronder vindt je meer informatie.

Merk: Zaffiro
Productie: Polen

Op voorraad

Categorieën: , ,

Bestel bewust!

Twijfel je nog ergens over? vraag het ons of kom langs in onze showroom in Amsterdam om de producten te bekijken en voelen.

Hygiëne en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, daarom streven wij naar zo min mogelijk retour. Tevens verspillen we zo minder verpakkingsmateriaal en hebben we minder uitstoot voor een beter millieu.

> Stel uw vraag

De iGrow 4.0 is een verbeterde versie van onze bestseller en is bij Woolskins verkrijgbaar in 4 kleuren. Deze voetenzak is gemaakt van hoogwaardige natuurlijke premium wol die met je kind meegroeit t/m 3 jaar dankzij twee lengteverstelmogelijkheden. Dankzij het gebruik van gaten in de lengterichting voor veiligheidsgordels, past hij zowel op modellen met een 5- en 3-punts gordelinstallatiesysteem als op modellen met aangesloten harnassen die het kind vasthouden. Het onderste verlengde deel van het iGrow 4.0-model heeft een speciale beschermende W/R-coating, zodat grotere kinderen met schoenen kunnen rijden.

Deze Zaffiro voetenzak is luxe, warm en comfortabel! De speciale buitenlaag is water- en winddicht, zodat je kindje altijd beschermd is tegen kou. Aan de binne zijde zijn twee lagen wollen fleece gebruikt voor extra warmte en comfort.

De voetenzak kan in lengte worden aangepast, dit is mogelijk door het onderste deel los te ritsen. Dit is afhankelijk van de leeftijd en de behoeften van je kleintje. De voetenzak heeft een trekkoord in de kraag, waardoor hij gemakkelijk kan worden aangepast aan de vorm van het hoofdje van je kleintje.

Als het onderste deel is los geritst is hij geschikt voor een reiswieg en autostoelen. Wanneer je het onderste gedeelte aan de voetenzak heb geritst, is hij geschikt voor wandelwagens.

Kenmerken:

– Afmetingen: 84/106 x 45 cm.
– Bedoeld voor kinderen vanaf de geboorte tot minimaal 3 jaar oud.
– Past op alle kinderwagenmodellen.
– Vlekbestendig materiaal om vuil af te stoten.
– Wind- & waterdicht (beschermt tegen regen en sneeuw).
– Goede isolatie dankzij het warme premium schapenwol.
– Anti-allergische pluizige non-woven stof 300g/m2 in de achterkant van de slaapzak, en in de voorkant van de quilt 450g/m2.
– Het bovenste deel van de slaapzak kan metr een koordje worden aangetrokken om een ​​warme capuchon te vormen.
– De omslag kan omhoog gedaan worden waardoor je het hoofdje en nekje van het kind nog beter beschermt tegen wind en vorst.
– De bovenkant kan volledig worden losgeritst.
– Glijdt niet makkelijk omlaag in de kinderwagen of slee.

Premium wol
De iGrow 4.0 slaapzak is gemaakt van de hoogste kwaliteit vezels verrijkt met extra gespecialiseerde bewerkingen, waardoor er aan beide zijden van de stof een haarbedekking ontstaat. Dankzij deze eigenschappen is de wol in onze slaapzakken hygroscopisch, neemt het vocht perfect op en beschermt het tegen warmteverlies. De wol die in de iGrow 4.0 slaapzak wordt gebruikt, houdt de warmte beter vast dan gewone wol, dankzij twee lagen wolfleece.

De natuurlijke, zachte PREMIUM schapenwol die voor de productie van de slaapzak wordt gebruikt, is perfect voor koude winters en warmere dagen. Het zorgt voor een nog betere natuurlijke thermoregulatie, waardoor het het kind ook bij strenge vorst effectief beschermt en ervoor zorgt dat het kind op warme dagen niet oververhit raakt. Schapenwol heeft bovendien anti-allergische eigenschappen en is bestand tegen de ontwikkeling van mijten. Het heeft hygiënische en zelfreinigende eigenschappen. Neutraliseert onaangename geuren en vuil.

Samenstelling:
Bekledingsstof: 100% polyester; binnenstof: 100% wolfleece; vulling: 100% polyester.