Welke Schapenvacht voor Baby?
Alwero bodywarmer Woolskins
 

Je wilt de beste kwaliteit voor je baby en je wilt zo goed mogelijk geïnformeerd worden over het product en de herkomst.

Onze vachten zijn afkomstig van kleinschalige schapenhouders in Europa, waarbij de Europese regelgeving met betrekking tot dierenwelzijn en millieuwetgeving (REACH-voorschriften) nauwlettend worden nageleefd. Alle vachten worden met de grootste zorg door ons geselecteerd en bewerkt. Hygiëne en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel.

Veiligheid

We houden bij Woolskins graag onze vachtjes kort! Zo zijn ze speciaal op korte lengte geschoren zodat er geen lange haartjes in het mondje of oogjes kunnen komen of de nageltjes er vast in komen te zitten. Wel zo veilig.

Kindjes die de eerste 12 maanden op hun buik slapen mogen vanwege veiligheidsredenen niet op iets zachts slapen, dit kan gevaarlijk zijn. Wij adviseren dus de Woolskinsvacht in dit geval verstandig te gebruiken! Let altijd op wanneer je kind op zijn/haar buik ligt of slaapt en zorg ervoor dat je kindje altijd onder toezicht blijft

Eco product

Onze schapenvachten en wolproducten zijn Ecologisch. Bij hun verwerking en behandeling wordt rekening gehouden met het milieu, leven van dieren en planten. Ze zijn veilig voor kinderen en volwassenen en zijn biologisch afbreekbaar, ofwel organisch.

Alle middelen die worden gebruikt bij het looien en afwerken van onze vachten voldoen aan essentiële EU-richtlijnen met betrekking tot dierenwelzijn en het behoud en de bescherming van het milieu (ecologisch). Onze vachten worden gelooid volgens de REACH-voorschriften. Er worden geen! AZO-kleurstoffen gebruikt in onze vachten of de productie hiervan.

Gezondheid

Wist je dat een schapenvachtje de kans op astma kan verminderen?

Na recentelijk onderzoek blijkt dat schapenvachten heel gezond zijn voor baby’s. Het onderzoek stelt dat wanneer kinderen in de eerste drie maanden van hun leven slapen op een schapenvacht, ze op 6-jarige leeftijd 79% minder kans op astma en allergieën hebben (klik voor artikel). Dit komt door de microben die van nature aanwezig zijn in de vacht.

En dat wol ademnt en de lichaamstemperatuur reguleert?

Wolvezels ademen en hebben de eigenschap op te treden als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur reguleert. Dit helpt je baby in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je baby droog en comfortabel. Het doet dit ‘dynamisch’, wat betekent dat het gebeurt als het nodig is, en niet als het niet nodig is. Warm in de winter en koel in de zomer.

Tip

Gebruik het vachtje al tijdens je zwangerschap. Zo kan je lichaam lekker ontspannen en komen alvast alle vertrouwde geurtjes van mama in de vacht terecht. Wel zo'n veilig en vertouwd gevoel als je net op de wereld komt.

Heb je nog vragen dan kun je ons altijd even een whatsapp sturen. We reageren meestal direct.

De waardering van www.woolskins.eu bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 696 reviews.