Engel broekje baby merino

Engel Baby broek 100% Merino Wolfleece | Walnut

Vanaf: 30,00

Dit Broekje van Engel voelt luxueus aan en is uiterst comfortabel voor je baby. Het heeft een brede boort die goed aansluit en je ook om kunt slaan.

EAN: 2000000064758 Artikelnummer: 573501-Walnut Categorieën: , , , , , ,

Bestel bewust!

Twijfel je nog ergens over? vraag het ons of kom langs in onze showroom in Amsterdam om de producten te bekijken en voelen.

Hygiëne en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, daarom streven wij naar zo min mogelijk retour. Tevens verspillen we zo minder verpakkingsmateriaal en hebben we minder uitstoot voor een beter millieu.

> Stel uw vraag

Dit superzachte broekje voor je baby is gemaakt van 100% organisch merino wol. Het voelt luxueus aan en is uiterst comfortabel voor je baby. Het heeft een brede boort die goed aansluit en je ook om kunt slaan.
Wol reguleert de lichaamstempertuur en houdt je kindje droog en comfortabel. Merino scheerwol is uiterst fijn en jeukt daardoor niet. Dankzij de lanoline die van nature in wol zit is deze vuil en waterafstotend.

 

Dit superzachte broekje voor je baby is gemaakt van 100% organisch merino wol. Het voelt luxueus aan en is uiterst comfortabel voor je baby. Het heeft een brede boort die goed aansluit en je ook om kunt slaan.

Wol reguleert de lichaamstempertuur en houdt je kindje droog en comfortabel. Merino scheerwol is uiterst fijn en jeukt daardoor niet. Dankzij de lanoline die van nature in wol zit is deze vuil en waterafstotend.

Omdat lanoline ook anti-bacterieel is is wassen niet vaak nodig. Even in de buitenlucht hangen is vaak voldoende.

– Heerlijk zacht
– Voelt heel licht en is lekker warm
– Wol is ademend
– Helpt je kindje bij het reguleren van temperatuur
– Ideaal voor in de draagdoek of drager

Ze zijn biologisch en zijn vrije zware metalen en schadelijke AZO-kleurstoffen. Gecertificeerde GOTS.

Engel

Het familiebedrijf maakt al 85 jaar ondergoed en kleding. In 1982 begon een voorbeeldige en consequente focus op natuurlijk textiel met de verwerking van natuurlijk katoen.

Tegenwoordig omvat onze collectie onder andere speciaal ontworpen kleding voor premature baby’s.

Naast katoen uit gecontroleerde biologische teelt (kbA), verwerken wij de fijnste merinowol uit gecontroleerde biologische veehouderij (kbT) en natuurlijke merinoscheerwol (kbT) met zijde. Alle gebruikte kleurstoffen zijn vrij van zware metalen en zijn altijd vrij geweest van schadelijke AZO-kleuren. Om het wollen textiel te kleuren, gebruiken we alleen reactieve kleurstoffen die bijzonder stabiel zijn met de vezel en worden gekenmerkt door een hoge echtheid. Als het om textielveredeling gaat, gebruiken we geen chemische veredeling.

Alle gebruikte materialen moeten in principe biologisch afbreekbaar zijn en mogen bodem, lucht of water niet vervuilen. Alle gebruikte metalen onderdelen zijn nikkelvrij, onze knopen zijn gemaakt van natuurlijke, hernieuwbare grondstoffen. Om onze hoge kwaliteitsstandaard te garanderen, worden overeenkomstige eisen gesteld aan lichtechtheid, speekselechtheid, transpiratieechtheid, wasechtheid en krimp.

Deze eigenschappen laten wij, samen met residugrenswaarden voor milieu- en gezondheidsgevaarlijke stoffen, regelmatig onderzoeken door onafhankelijke en gecertificeerde milieulaboratoria en instituten.

Engel babybroekje wol – Engel Babykleding