De Beste Zwangerschapskussen / Voedingskussen – 100% Wol
Voedingskussen Wol

Voedingskussen & slapen

Niet iedere vrouw voelt zich hetzelfde tijdens de zwangerschap. De één slaapt lekker door en de ander ligt vaak wakker door pijntjes en ongemak. Daarom is het vaak ook handig om een voedingskussen aan te schaffen tijdens je zwangerschap.​

Onze Voedingskussen/zwangerschapskussen geeft een goede ondersteuning aan je lichaam tijdens het slapen en rusten waardoor je beter de nacht doorkomt en weer vol energie aan je nieuwe dag kan beginnen.

Wollen voedingskussens ademen en hebben de eigenschap op te treden als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur reguleert. Dit helpt je in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je lichaam droog en comfortabel.

Wol is warm in de winter en koel in de zomer en omdat er in wol geen klimaat kan ontstaan waarin schimmels, huismijt of bacteriën kunnen gedijen, is wol bij uitstek geschikt voor mensen met allergieën. Je hoeft wol dus minder te wassen, vaak volstaat kort luchten.​

Je gebruikt het voedingskussen door bijvoorbeeld het onderste deel tussen je benen te klemmen en je hoofd op het bovenste deel te laten rusten. Je legt het middenstuk onder je zwangere buik, zodat je gewicht beter verdeeld wordt. Zo wordt bij wijze van omhelst door het lichaamskussen, en krijgt je rug ook nog de nodige steun.

De waardering van www.woolskins.eu bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 695 reviews.