Alwero bodywarmer Woolskins

Alwero Bodywarmer

Filter

Alwero Bodywarmer

Woolskins heeft een grote collectie Alwero Bodywarmers. Deze worden speciaal naar ons ontwerp gemaakt door Alwero en worden onder Woolskins Private lable geproduceerd. Ze zijn voorzien van ons Woolskins label en hebben het Woolmark keur.

Alwero is met name bekend geworden in Nederland vanwege de goede kwaliteit wolproducten en de leuke ontwerpen. Zo zijn de Alwero bodywarmers al jaren een groot succes.

Het familiebedrijf Alwero is eind jaren negentig ontstaan uit de behoefte iets te creëren. Midden in de natuur waar de schapen grazen in de bergen, vindt Alwero de unieke grondstof waar het allemaal om draait: ruwe wol.

Door oude tradities en technische innovatie te combineren, creëert Alwero een wereld van comfort. Kennis, vakmanschap en de liefde voor wol hebben er voor gezorgd dat de producten van Alwero wereldwijd gewaardeerd worden.

Onze collectie van Alwero bestaat o.a. uit Wollen babyslofjes, wollen babydeken, Alwero bodywarmers, Alwero wikkeldeken wingy, Wollen winterpakken en zelf wollen voedingskussen met wolbolletjes vulling ontbreekt niet in onze collectie. De wollen wikkeldekens en capuchon dekens zijn erg gewilde items.

Woolskins levert alle Alwero wolproducten direct uit eigen voorraad, goed verpakt en met persoonlijke notitie. Zijn er vragen of verzoeken neem dan graag contact met ons op.

De waardering van www.woolskins.eu bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 355 reviews.