Alwero bodywarmer Woolskins

Alwero Bodywarmer

Filter

Alwero Bodywarmer

Alwero is met name bekend geworden in Nederland vanwege de goede kwaliteit wolproducten en de leuke ontwerpen. Zo zijn de Alwero bodywarmers al jaren een groot succes.

Woolskins heeft een grote collectie Alwero Bodywarmers. Deze worden speciaal naar ons ontwerp gemaakt door Alwero en zijn voorzien van het Woolmark label.

Het familiebedrijf Alwero is eind jaren negentig ontstaan uit de behoefte iets te creëren. Midden in de natuur waar de schapen grazen in de bergen, vindt Alwero de unieke grondstof waar het allemaal om draait: ruwe wol.

Door oude tradities en technische innovatie te combineren, creëert Alwero een wereld van comfort. Kennis, vakmanschap en de liefde voor wol hebben er voor gezorgd dat de producten van Alwero wereldwijd gewaardeerd worden.

Onze collectie van Alwero bestaat o.a. uit Wollen babyslofjes, wollen babydeken, Alwero bodywarmers, Alwero wikkeldeken wingy, Wollen winterpakken en zelf wollen voedingskussen met wolbolletjes vulling ontbreekt niet in onze collectie. De wollen wikkeldekens en capuchon dekens zijn erg gewilde items.

Woolskins levert alle Alwero wolproducten direct uit eigen voorraad, goed verpakt en met persoonlijke notitie. Zijn er vragen of verzoeken neem dan graag contact met ons op.

De waardering van www.woolskins.eu bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 123 reviews.

Vakantie sluiting

Gebruik de code wolwonders bij het afrekenen voor 5% korting.

Van 22 juli t/m 7 augustus zijn wij gesloten. De laatste order ingave is vrijdag 22 juli 12:00 uur voor levering week 29. Tijdens de vakantieperiode kunt je wél gewoon je bestelling plaatsen.

Gedurende deze periode geven we 5% korting met kortingscode ‘wolwonders’ op alle producten. Je bestelling wordt op volgorde van binnenkomst na deze vakantieperiode in week 32 zo snel mogelijk uitgeleverd

We zien je bestelling graag tegemoet.