Woolskins voedingskussen & duurzaamheid

Onze voedingskussen zijn geschikt vanaf je zwangerschap tot het moment dat je kindje al een flink stuk groter is. De hoes is van 100% wol (geproduceerd door Alwero), de binnenhoes van katoen en de vulling bestaat uit 100% wolbolletjes waardoor de kussen licht is en geen geluid maakt.


Een voedingskussen is ontzettend handig. Je kunt het gebruiken om je kindje comfortabel te voeden, zowel bij borstvoeding als flesvoeding, maar ook kan het je helpen bij het slapen, het ondersteund je lichaam waardoor je een betere nachtrust krijgt.

Doordat de kussen en de vulling van wol zijn ademd de kussen, het neemt direct de lichaamstemperatuur aan en is hypoallergeen. Wolvezels ademen en hebben de eigenschap op te treden als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur reguleert? Dit zorgt voor een stabiele temperatuur en houdt je baby droog en comfortabel.


De unieke ecologische wolbolletjes vulling is stil en goed ondersteunend voor je lichaam en dat van je kindje. De wol is gereinigd en gewassen met biologisch afbreekbare wasmiddelen en door de van nature aanwezige lanoline (wolvet) is de wol stofvrij en dus anti-allergeen.

Voedingskussen & Zwangerschapskussen.

Stille vulling van wolbolletjes (100% ecologisch wol)

Hoes en binnenkussen wasbaar op 30°C wolwasprogramma

Licht gewicht (1,5 KG)

Voedingskussen & Borstvoeding

Hoe mooi is het wanneer je even een rustig momentje kan creeëren tijdens het voeden van je baby. Onze wollen voedingskussen kan daaraan bijdragen. Wol neemt direct de lichaamstemperatuur aan, is uiterst comfortabel en door de wolbolltjes vulling is de kussen fluisterstil. Zo kun je ongestoord van je kindje en het moment genieten.


Wanneer je vaker per dag je kindje voed is een goede voedingskussen geen overbodige luxe. Het helpt je bij een goede houding van je lichaam waardoor je minder snel last van je nek- en rugspieren krijgt.


Je gebruikt het voedingskussen door je onderarm op het kussen te leggen, zo dicht mogelijk tegen je aan. De mond van je baby moet zo dicht mogelijk bij je tepel komen. Als je baby goed is aangelegd, kan het goed van de borst drinken. Hierdoor komt de melkproductie goed op gang en krijgt je baby alle voeding binnen die hij nodig heeft. Ook voorkomt een goede voedingshouding en goed aanleggen pijnlijke tepels en andere borstvoedingproblemen.

Voedingskussen & slapen

Niet iedere vrouw voelt zich hetzelfde tijdens de zwangerschap. De één slaapt lekker door en de ander ligt vaak wakker door pijntjes en ongemak. Daarom is het vaak ook handig om een voedingskussen aan te schaffen tijdens je zwangerschap.


Onze Voedingskussen/zwangerschapskussen geeft een goede ondersteuning aan je lichaam tijdens het slapen en rusten waardoor je beter de nacht doorkomt en weer vol energie aan je nieuwe dag kan beginnen.


Wollen voedingskussens ademen en hebben de eigenschap op te treden als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur reguleert. Dit helpt je in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je lichaam droog en comfortabel.


Wol is warm in de winter en koel in de zomer en omdat er in wol geen klimaat kan ontstaan waarin schimmels, huismijt of bacteriën kunnen gedijen, is wol bij uitstek geschikt voor mensen met allergieën. Je hoeft wol dus minder te wassen, vaak volstaat kort luchten.


Je gebruikt het voedingskussen door bijvoorbeeld het onderste deel tussen je benen te klemmen en je hoofd op het bovenste deel te laten rusten. Je legt het middenstuk onder je zwangere buik, zodat je gewicht beter verdeeld wordt. Zo wordt je bij wijze van omhelst door het lichaamskussen, en krijgt je rug ook nog de nodige steun.

Een wollen voedingskussen voor je baby kopen?

Ben je geïnteresseerd geraakt in een wollen voedingskussen voor je baby van WOOLSKINS? Of ben je geïnteresseerd geraakt in een van de andere wollen producten, zoals een wollen wikkeldeken of een babyslaapzakje van wol? Neem dan eens een kijkje tussen de producten in de webshop. Wanneer je vragen hebt over de producten kun je altijd contact opnemen met de medewerkers van WOOLSKINS. We zijn ook via Whatsapp en telefonisch bereikbaar. De medewerkers beantwoorden je vragen graag!

De waardering van www.woolskins.eu bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 691 reviews.