Verzenden & Bezorgen

Wij rekenen voor het verzenden van een bestelling boven de €80,- geen verzendkosten. Onder de €80,- rekenen wij standaard een prijs van € 4,95 binnen Nederland. Buiten Nederland betaald u de volledige verzendkosten. Wanneer u een product bij ons besteld verpakken wij uw product stevig en met grote zorg. Wij versturen het de eerst volgende dag nadat de bestelling geplaatst is en de betaling is bevestigt. 

Wij versturen onze pakketten met PostNL en vanaf het moment dat wij het aanbieden op een PostNL locatie wordt het doorgaans de volgende dag geleverd.​ PostNL bezorgd tussen 09.00 en 21.30 uur en op zaterdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.


Zodra uw bestelling verzonden wordt, ontvangt u van ons een verzendbevestiging. Als wij uw bestelling per pakket verzenden, vermelden wij in dit bericht de Track & Trace code waarmee u de status van uw bestelling kunt volgen. U kunt uw bestelling dan al direct volgen op de website van Woolskins/Myparcel. Op deze manier kunt u precies zien op welke dag uw pakket wordt bezorgd.

Bent u niet thuis op het moment van bezorgen, dan biedt PostNL uw pakket de eerstvolgende werkdag nog een keer aan. Daarna kunt u het pakket ophalen bij een PostNL servicepunt.
 

U ontvangt bericht van de postbode over waar u het pakket kunt afhalen. Vergeet niet uw legitimatiebewijs mee te nemen want dit moet u op het servicepunt laten zien. U kunt het pakket gedurende drie weken ophalen, daarna wordt uw bestelling naar Woolskins retour gezonden.

De waardering van www.woolskins.eu bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 690 reviews.