Woolskins
(Black Concious Friday)

Stichting Baby Spullen

Wij doneren deze dag (Black Concious Friday) 20% van alle verkopen aan een goed doel.

Dit jaar hebben we gekozen voor 'Stichting Baby Spullen'.


Meest bezochte categorieën

Schapenvachtjes

Kleertjes & Accessoires

Slapen & Onderweg

Mama's & Gezondheid

Wolproducten & Schapenvachtjes voor Baby's

Onze ecologische wolproducten zijn zacht, gezond en uiterst comfortabel voor je baby. Woolskins heeft duurzame wolproducten speciaal voor ouders die met een bewuste blik op zoek zijn naar verantwoorde babyproducten.

Wanneer je voor Woolskins kiest ga je voor de beste kwaliteit. Al onze producten zijn duurzaam, ecologisch en in Europa geproduceerd. Ze worden persoonlijk gecontroleerd op kwaliteit én altijd verpakt als cadeau met persoonlijke notitie.

Tip: Schaf je een vachtje aan? Gebruik het dan al tijdens je zwangerschap. Zo kan je lichaam ontspannen en komen alvast alle vertouwde geurtjes van mama in de vacht. Wel zo'n veilig gevoel als je net geboren bent. Woolskins, een (h)eerlijke vacht. Je voelt Het verschil!

Populaire merken

A baby brand

Alwero

Engel

Petit Kolibri

Waarom zijn Ecologische Wolproducten zo goed en gezond voor je baby.

Als je op zoek bent naar een mooi en gezond cadeau voor je pasgeboren kindje dan zijn hier een aantal goede redenen om een Ecologisch Wolproduct of Eco Baby-Care Schapenvachtje aan te schaffen.

1.

Ademt en reguleert de lichaamstemperatuur.

Wolvezels ademen en hebben de eigenschap op te treden als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur reguleert. Dit helpt je baby in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je baby droog en comfortabel. Wol is koel in de zomer en warm in de winter.

2.

Vermindert kans op Astma.

Na recentelijk onderzoek blijkt dat schapenvachten heel gezond kunnen zijn voor baby's. Het onderzoek stelt dat wanneer kinderen in de eerste drie jaar van hun leven slapen op een schapenvacht, ze op 6-jarige leeftijd 79% minder kans op allergiën hebben.

3.

Bevat lanoline.

In wol zit lanoline. De van nature aanwezige lanoline is goed voor de huid. Deze stof komt ook voor in de menselijke huid en staat bekend om zijn desinfecterende werking. Bij een gevoelige en/of geïrriteerde huid kan deze zelfs ook genezend werken.

4.

Wol is Hypoallergeen.

En is bij uitstek geschikt voor mensen met allergiën. Dit komt door de structuur van de vezel, die eiwit als belangrijkste bestanddeel bevat. Deze treedt actief op tegen bacteriën en virussen die zo niet die niet de kans krijgen zich te vermenigvuldigen. Hierdoor kan er geen klimaat onstaan waarin schimmels, huismijt of bacteriën kunnen gedijen.


De voordelen van een schapenvacht voor je baby. 

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een schapenvacht of wol producten voor je baby in hun wieg is dat deze zich aanpast aan hun lichaam. Schapenvachten voor baby’s zijn erg comfortabel en het is bewezen dat het zich vormt naar je baby en hen helpt te troosten, het gevoel simuleert dat je vastgehouden en geknuffeld wordt terwijl je in de wieg zit. 

Geen zorgen over oververhitting.

​Met de holle vezels van een schapenvacht hoef je je ook geen zorgen te maken over oververhitting van je baby. Schapenvacht is een van de beste materialen op de markt voor het reguleren van de lichaamstemperatuur, dus het maakt niet uit of het een warme nacht of een koele avond is, je kunt erop vertrouwen dat je baby comfortabel is en niet oververhit raakt of in zijn eigen zweet ligt. Een schapenvacht is zeer absorberend en ademend, dus elk vocht dat ermee in contact komt, wordt snel opgenomen en gelucht, waardoor er niets dan een koel en comfortabel gevoel over het lichaam van uw baby overblijft. 

Minder kans op huidaandoeningen en astma.

​Schapenvacht kan ook helpen de kans op huidaandoeningen en astma te verkleinen. Met de lanoline die het bevat, is schapenvacht niet alleen zelfreinigend als het wordt opgehangen om te drogen, maar het is ook zacht en gezond om in contact te komen met de huid. Het biedt een natuurlijk comfort en helpt de huid van uw baby comfortabel en gezond te houden en te houden. Ook toont een Duits onderzoek aan dat een baby meer dan 70% minder kans heeft om vroegtijdig astma te ontwikkelen door een schapenvacht te gebruiken. 

Kies voor comfort & gezondheid.

​Met al deze voordelen is het dus een goed idee om een schapenvacht voor je kindje te kopen. Goed voor het comfort en de gezondheid van je baby. Onze natuurlijke schapenvachten kunnen wonderen doen om je baby het hele jaar door comfortabel te laten slapen.

Waarom een schapenvacht voor baby​​

Dit is omdat er veel voordelen zitten aan het slapen op een schapenvacht. Zo ademt wol en reguleert het de lichaamstemperatuur. Baby's die slapen op een schapenvacht slapen beter, hebben minder kans om astma te krijgen op latere leeftijd.​

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Je ontvangt van ons het laatste nieuws, nieuwe producten die binnen komen en speciale aanbiedingen.

De waardering van www.woolskins.eu bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 690 reviews.