Baby Slaapzak Wol Alwero - Woolskins
Woolskins Slaapzak Wol Essential | Lichtgrijs

Vanaf: 70,00

Vanaf: 70,00

Product bekijken

Woolskins Slaapzak Wol Essential | Lichtgrijs

Vanaf: 70,00

Woolskins Slaapzak

Onze eco wollen slaapzakjes zijn zeer zacht en comfortabel en geschikt voor de allerkleinsten dankzij de natuurlijke eigenschappen van wolvezels. Naar eigen ontwerp geproduceerd door Alwero voor Woolskins Private label.

EAN: 2000000105949 Artikelnummer: 8c0f0bf56c86-1-1 Categorieën: , , , , , ,

Bestel bewust!

Twijfel je nog ergens over? vraag het ons.

Hygiëne en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, daarom streven wij naar zo min mogelijk retour. Tevens verspillen we zo minder verpakkingsmateriaal en hebben we minder uitstoot voor een beter millieu.

> Stel uw vraag

Omschrijving

Woolskins Slaapzak

Onze eco wollen baby slaapzak is zeer geschikt voor de allerkleinsten dankzij de natuurlijke eigenschappen van wolvezels. Deze ademen en hebben de eigenschap op te treden als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur reguleert.

Dit helpt je baby in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je baby droog en comfortabel. Het doet dit ‘dynamisch’, wat betekent dat het gebeurt als het nodig is, en niet als het niet nodig is. Deze wollen slaapzakjes zijn dan ook warm in de winter en koel in de zomer.

Door de dubbele drukknoopjes is de halsmaat verstelbaar en het heeft een lange rits waardoor het hele slaapzakje makkelijk geopend kan worden.

Afmeting 0-6 maanden: lengte 67cm (van schoudersluiting tot onderkant).

Dit product heeft o.a. het Safe for Children en het Woolmark keurmerk.

Geproduceerd door Alwero

Het familiebedrijf Alwero is eind jaren negentig ontstaan uit de behoefte iets te creëren. Midden in de natuur waar de schapen grazen in de bergen, vindt Alwerode de unieke grondstof waar het allemaal om draait: ruwe wol.

Door oude tradities en technische innovatie te combineren, creëert Alwero een wereld van comfort. Kennis, vakmanschap en de liefde voor wol hebben er voor gezorgd dat de producten van Alwero wereldwijd gewaardeerd worden.

Andere suggesties…