Wollen Wiegdeken
Alwero Wiegdeken Essential | Beige

Vanaf: 40,00

Vanaf: 40,00

Product bekijken

Alwero Wiegdeken Essential | Beige

Vanaf: 40,00

Je kindje zal heerlijk slapen en wegdromen in deze wolk van een deken. Onze ‘Essential’ wollen wiegdekens vallen soepel en zijn zeer zacht.

EAN: 2000000070261 Artikelnummer: 7eedcaf4028d-1 Categorieën: , , , , , ,

Bestel bewust!

Twijfel je nog ergens over? vraag het ons.

Hygiëne en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, daarom streven wij naar zo min mogelijk retour. Tevens verspillen we zo minder verpakkingsmateriaal en hebben we minder uitstoot voor een beter millieu.

> Stel uw vraag

Omschrijving

Je kindje zal heerlijk slapen en wegdromen in deze wolk van een deken. Onze ‘Essential’ wollen wiegdekens vallen soepel en zijn zeer zacht. Ze hebben het ideale formaat en gewicht om lekker onder te slapen of om op te spelen. Je neemt het makkelijk mee onderweg om je kindje goed op temperatuur te houden.

– 100% zuiver onbewerkt scheerwol, Woolmark keur.
– Voor thuis en onderweg.
– Afmeting: 65 x 90 cm, 90 x 130 cm en 150 x 200 cm.
– Europese productie.
– wasbaar op 30°C wolwasprogramma.

Onze Eco Wollen Wiegdekens zijn zeer geschikt voor de allerkleinste dankzij de natuurlijke eigenschappen van wolvezels. Deze ademen en hebben de eigenschap op te treden als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur reguleert? Dit helpt je baby in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je baby droog en comfortabel. Het doet dit ‘dynamisch’, wat betekent dat het gebeurt als het nodig is, en niet als het niet nodig is.

Dit product heeft o.a. het Safe for Children en het Woolmark keurmerk.

Alwero

Het familiebedrijf Alwero is eind jaren negentig ontstaan uit de behoefte iets te creëren. Midden in de natuur waar de schapen grazen in de bergen, vindt Alwerode de unieke grondstof waar het allemaal om draait: ruwe wol.

Door oude tradities en technische innovatie te combineren, creëert Alwero een wereld van comfort. Kennis, vakmanschap en de liefde voor wol hebben er voor gezorgd dat de producten van Alwero wereldwijd gewaardeerd worden.