Babyslaapzak
Wollen Slaapzak voor Baby – Thumbled | Beige

Vanaf: 70,00

Vanaf: 70,00

Product bekijken

Wollen Slaapzak voor Baby – Thumbled | Beige

Vanaf: 70,00

Alwero Slaapzak

Onze eco wollen Alwero Slaapzak is zeer geschikt voor de allerkleinsten dankzij de natuurlijke eigenschappen van wolvezels.

Verlanglijst icoon Toevoegen aan verlanglijstToevoegen aan verlanglijst
EAN: 2000000064154 Artikelnummer: 8c0f0bf56c86 Categorieën: , , , , , , Label:

Bestel bewust!

Twijfel je nog ergens over? vraag het ons of kom langs in onze showroom in Amsterdam om de producten te bekijken en voelen.

Hygiëne en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, daarom streven wij naar zo min mogelijk retour. Tevens verspillen we zo minder verpakkingsmateriaal en hebben we minder uitstoot voor een beter millieu.

> Stel uw vraag

Omschrijving

Alwero Slaapzak

Onze eco wollen Alwero slaapzak is zeer geschikt voor de allerkleinsten dankzij de natuurlijke eigenschappen van wolvezels. Deze ademen en hebben de eigenschap op te treden als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur reguleert.

Dit helpt je baby in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je baby droog en comfortabel. Het doet dit ‘dynamisch’, wat betekent dat het gebeurt als het nodig is, en niet als het niet nodig is. Deze wollen Alwero Slaapzak zijn dan ook warm in de winter en koel in de zomer.

Afmeting 0-6 maanden: lengte 67cm (van schoudersluiting tot onderkant).

Dit product heeft o.a. het Safe for Children en het Woolmark keurmerk.

Alwero

Het familiebedrijf Alwero is eind jaren negentig ontstaan uit de behoefte iets te creëren. Midden in de natuur waar de schapen grazen in de bergen, vindt Alwerode de unieke grondstof waar het allemaal om draait: ruwe wol.

Door oude tradities en technische innovatie te combineren, creëert Alwero een wereld van comfort. Kennis, vakmanschap en de liefde voor wol hebben er voor gezorgd dat de producten van Alwero wereldwijd gewaardeerd worden.

Andere suggesties…