Alwero Handwarmers Thumby
Alwero Handwarmers Thumby | Lichtgrijs

Vanaf: 26,00

Vanaf: 26,00

Product bekijken

Alwero Handwarmers Thumby | Lichtgrijs

Vanaf: 26,00

Deze fijne handschoenen van Alwero zijn gemaakt van 100% wol. Er zitten geen vingers en duim waardoor je makkelijk alles kan blijven doen en je handen toch lekker warm blijven.

Verlanglijst icoon Toevoegen aan verlanglijstToevoegen aan verlanglijst
EAN: 2000000072227 Artikelnummer: c0f317ca843e-1-1-2-1 Categorieën: , , , ,

Bestel bewust!

Twijfel je nog ergens over? vraag het ons of kom langs in onze showroom in Amsterdam om de producten te bekijken en voelen.

Hygiëne en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, daarom streven wij naar zo min mogelijk retour. Tevens verspillen we zo minder verpakkingsmateriaal en hebben we minder uitstoot voor een beter millieu.

> Stel uw vraag

Omschrijving

Alwero handwarmer in drie kleuren. In deze handschoen zitten geen vingers en duim waardoor je makkelijk alles kan blijven doen en je handen toch lekker warm blijven.
Deze fijne handschoenen van Alwero zijn gemaakt van 100% wol met elastine en sluiten daardoor goed aan op de hand. Ze zijn ideaal wanneer je met je kindje onderweg bent.

Deze handwarmers zorgen voor een droge en comfortabele omgeving wat helpt bij pols- en gewrichtsklachten. Ze zorgen voor een betere doorbloeding, waardoor de klachten zullen verminderen. Ideaal voorbijvoorbeeld het gebruik achter een computer.

Wassen op 30 °C wolwasprogramma met een wolwasmiddel.

Alwero

Het familiebedrijf is eind jaren negentig ontstaan uit de behoefte iets te creëren. Midden in de natuur waar de schapen grazen in de bergen, vindt ALWERO de unieke grondstof waar het allemaal om draait: ruwe wol.

Door oude tradities en technische innovatie te combineren, creëert ALWERO een wereld van comfort.Kennis, vakmanschap en de liefde voor wol hebben er voor gezorgd dat de producten van ALWERO wereldwijd gewaardeerd worden.