Alwero Winterpak Woolskins
Wollen Baby Winterpak Thumbled | Camel

Vanaf: 99,00

Vanaf: 99,00

Product bekijken

Wollen Baby Winterpak Thumbled | Camel

Vanaf: 99,00

Woolskins private label gemaakt door Alwero

Dit winterpak zit berenlekker en zorgt ervoor dat je kindje er helemaal klaar voor is om naar buiten te gaan. (sfeerfoto’s zijn van beige winterpak)

Verlanglijst icoon Toevoegen aan verlanglijstToevoegen aan verlanglijst
EAN: 2000000064512 Artikelnummer: 7a2145041b71-1-1 Categorieën: , , , , , ,

Bestel bewust!

Twijfel je nog ergens over? vraag het ons of kom langs in onze showroom in Amsterdam om de producten te bekijken en voelen.

Hygiëne en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, daarom streven wij naar zo min mogelijk retour. Tevens verspillen we zo minder verpakkingsmateriaal en hebben we minder uitstoot voor een beter millieu.

> Stel uw vraag

Omschrijving

Dit berenpakje zit zeer comfortael en zorgt ervoor dat je kindje er helemaal klaar voor is om naar buiten te gaan. Gemaakt van 100% wol om je baby comfortabel en warm te houden. Het ritsje loopt door tot in de pijp en aan de mouwen zitten wantjes om geen koude vingers te krijgen.

– 100% scheerwol, Woolmark keur.
– Geïntegreerde wantjes en voetjes in de mouw en pijp.
– Opening loopt door in pijpje.
– wasbaar op 30°C wolwasprogramma.
– Kijk bij ‘Maten in Centimeters’ voor de juiste maat in cm.

Onze Eco Wollen Berenpakken  zijn zeer geschikt voor de allerkleinste dankzij de natuurlijke eigenschappen van wolvezels. Deze ademen en hebben de eigenschap op te treden als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur reguleert? Dit helpt je baby in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je baby droog en comfortabel.

Dit product heeft o.a. het Safe for Children en het Woolmark keurmerk.

Maten in Centimeters

Maat: 0-6 maanden Lengte: 60cm (Schouder tot onderkant) Breedte: 30cm (t.h.v. oksel).
Maat: 6-18 maanden Lengte: 68cm (Schouder tot onderkant) Breedte: 33cm (t.h.v. oksel).

Woolskins private label gemaakt door Alwero

Na jarenlange succesvolle samenwerking met Alwero kunnen wij met trots aankondigen dat wij Alwero onder ons eigen Woolskins label mogen voeren.

Op deze manier krijg je nog steeds de beste kwaliteit van Alwero gecombineerd met de leukste en unieke producten/ontwerpen van Woolskins.

Wat veranderd er dan? Niet zo veel! De kwaliteit, stoffen en kleuren blijven hetzelfde alleen is er een grotere keus unieke producten waarvan Woolskins denkt zich mee te kunnen onderscheiden en die een goede aanvulling zijn op de babyuitzet.

Onze producten herken je aan ons Woolskins label en in het waslabel vindt terug dat het door Alwero geproduceerd is.

We bundelen met veel enthousiasme onze krachten samen voor een duurzaam, natuurlijk en een zo comfortabel mogelijk product voor je kindje.

Alwero

Het familiebedrijf Alwero is eind jaren negentig ontstaan uit de behoefte iets te creëren. Midden in de natuur waar de schapen grazen in de bergen, vindt Alwerode de unieke grondstof waar het allemaal om draait: ruwe wol.

Door oude tradities en technische innovatie te combineren, creëert Alwero een wereld van comfort. Kennis, vakmanschap en de liefde voor wol hebben er voor gezorgd dat de producten van Alwero wereldwijd gewaardeerd worden.

Andere suggesties…