Baby Jasje Bomber Woolskins Alwero
Baby Jasje Bomber Essential | Grijs

From: 75,00

From: 75,00

View product

Baby Jasje Bomber Essential | Grijs

From: 75,00

Woolskins private label gemaakt door Alwero

Met dit super coole baby jasje is je kindje er helemaal klaar voor is om naar buiten te gaan. Het jasje sluit met drukknoopjes en is op de achterkant voorzien van borduurletters ‘A True Lovestory Never Ends’. Gemaakt van 100% wol dus heerlijk warm.

SKU: N/A Categories: , , , , , , ,

Order consciously!

Still unsure about anything? ask us.

Hygiene and quality are of the utmost importance to us, which is why we strive for as few returns as possible. This way we waste less packaging material and have fewer emissions from transport for a better environment.

> Ask your question

Description

Dit super coole baby jasje zit uiterst comfortabel en zorgt ervoor dat je kindje er helemaal klaar voor is om naar buiten te gaan. Het jasje heeft drukknoopjes en is op de achterkant voorzien van borduurletters ‘A True Lovestory Never Ends’. Gemaakt van 100% wol dus heerlijk warm.

Woolskins private label gemaakt door Alwero

Na jarenlange succesvolle samenwerking met Alwero kunnen wij met trots aankondigen dat wij Alwero onder ons eigen Woolskins label mogen voeren.

Op deze manier krijg je nog steeds de beste kwaliteit van Alwero gecombineerd met de leukste en unieke producten/ontwerpen van Woolskins.

Wat veranderd er dan? Niet zo veel! De kwaliteit, stoffen en kleuren blijven hetzelfde alleen is er een grotere keus unieke producten waarvan Woolskins denkt zich mee te kunnen onderscheiden en die een goede aanvulling zijn op de babyuitzet.

Onze producten herken je aan ons Woolskins label en in het waslabel vindt terug dat het door Alwero geproduceerd is.

We bundelen met veel enthousiasme onze krachten samen voor een duurzaam, natuurlijk en een zo comfortabel mogelijk product voor je kindje.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Baby Jasje Bomber Essential | Grijs”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…

New