Alwero Wiegdeken Wol
Alwero Wiegdeken Lammy | Camel

From: 40,00

From: 40,00

View product

Alwero Wiegdeken Lammy | Camel

From: 40,00

Je kindje zal heerlijk slapen en wegdromen in deze wolk van een deken. Onze Alwero wiegdekens ‘Lammy’  vallen soepel en zijn zeer zacht.

EAN: 2000000069876 SKU: 147b3f5a0157-1-1-1-1 Categories: , , , , , ,

Order consciously!

Still unsure about anything? ask us.

Hygiene and quality are of the utmost importance to us, which is why we strive for as few returns as possible. This way we waste less packaging material and have fewer emissions from transport for a better environment.

> Ask your question

Description

Je kindje zal heerlijk slapen en wegdromen in deze wolk van een deken. Onze ‘Lammy’ dekens vallen soepel en zijn zeer zacht. Ze hebben het ideale formaat en gewicht om lekker onder te slapen of om op te spelen. Je neemt het makkelijk mee onderweg om je kindje goed op temperatuur te houden.

– 100% zuiver onbewerkt scheerwol, Woolmark keur.
– Voor thuis en onderweg.
– Afmeting: 75 x 100 cm.
– Europese productie.
– wasbaar op 30°C wolwasprogramma.

Onze Eco Wollen dekens zijn zeer geschikt voor de allerkleinste dankzij de natuurlijke eigenschappen van wolvezels. Deze ademen en hebben de eigenschap op te treden als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur reguleert? Dit helpt je baby in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je baby droog en comfortabel.

Dit product heeft o.a. het Safe for Children en het Woolmark keurmerk.

Alwero

Het familiebedrijf Alwero is eind jaren negentig ontstaan uit de behoefte iets te creëren. Midden in de natuur waar de schapen grazen in de bergen, vindt Alwerode de unieke grondstof waar het allemaal om draait: ruwe wol.

Door oude tradities en technische innovatie te combineren, creëert Alwero een wereld van comfort. Kennis, vakmanschap en de liefde voor wol hebben er voor gezorgd dat de producten van Alwero wereldwijd gewaardeerd worden.