Beste voedingskussen wol Woolskins
Alwero Voedingskussen Essential-S | Beige

From: 89,00

From: 89,00

View product

Alwero Voedingskussen Essential-S | Beige

From: 89,00

Woolskins private label gemaakt door Alwero

Deze wollen voedingskussen is uiterst comfortabel en rustgevend voor jou en je kindje tijdens het voeden. Het helpt je kindje bij het rechtop zitten of gebruik het tijdens ‘Tummy time’.  Doordat de kussen én de vulling van wol zijn ademd het, maakt het geen geluid, is het licht en neemt direct de lichaamstemperatuur aan.

SKU: N/A Categories: , , ,

Order consciously!

Still unsure about anything? ask us.

Hygiene and quality are of the utmost importance to us, which is why we strive for as few returns as possible. This way we waste less packaging material and have fewer emissions from transport for a better environment.

> Ask your question

Description

Deze wollen voedingskussen is uiterst comfortabel en rustgevend voor jou en je kindje tijdens het voeden. Het helpt je kindje bij het rechtop zitten of gebruik het tijdens ‘Tummy time’.  Doordat de kussen én de vulling van wol zijn ademd de kussen, maakt het geen geluid, is het licht en neemt direct de lichaamstemperatuur aan. De opening van de voedingskussen kun je makkelijk om je lichaam plaatsen om zo een comfortabel en handig borstvoedingshulpmiddel te creëren.

Doordat de kussen en de vulling van wol zijn ademd de kussen, het neemt direct de lichaamstemperatuur aan en is hypoallergeen. Wolvezels ademen en hebben de eigenschap op te treden als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur reguleert? Dit zorgt voor een stabiele temperatuur en houdt je baby droog en comfortabel.

De unieke ecologische wolbolletjes vulling is stil en goed ondersteunend voor je lichaam en dat van je kindje. De wol is gereinigd en gewassen met biologisch afbreekbare wasmiddelen en door de van nature aanwezige lanoline (wolvet) is de wol stofvrij en dus anti-allergeen.

– De hoes is 100% scheerwol (Woolmark keur).
– Vulling van wolbolletjes (100% ecologisch wol).
– Binnenkussen (eco katoen) met rits.
– Stille natuurlijke vulling!
– Licht gewicht (900 gram).
– Voedingskussen & het helpt je kindje bij het rechtop zitten en ‘Tummy time’.
– Afmetingen 55 x 50 cm (omtrek midden 60cm).
– Hoes en binnenkussen wasbaar op 30°C wolwasprogramma.

Woolskins private label gemaakt door Alwero

Na jarenlange succesvolle samenwerking met Alwero kunnen wij met trots aankondigen dat wij Alwero onder ons eigen Woolskins label mogen voeren.

Op deze manier krijg je nog steeds de beste kwaliteit van Alwero gecombineerd met de leukste en unieke producten/ontwerpen van Woolskins.

Wat veranderd er dan? Niet zo veel! De kwaliteit, stoffen en kleuren blijven hetzelfde alleen is er een grotere keus unieke producten waarvan Woolskins denkt zich mee te kunnen onderscheiden en die een goede aanvulling zijn op de babyuitzet.

Onze producten herken je aan ons Woolskins label en in het waslabel vindt terug dat het door Alwero geproduceerd is.

We bundelen met veel enthousiasme onze krachten samen voor een duurzaam, natuurlijk en een zo comfortabel mogelijk product voor je kindje.

Alwero

Het familiebedrijf is eind jaren negentig ontstaan uit de behoefte iets te creëren. Midden in de natuur waar de schapen grazen in de bergen, vindt ALWERO de unieke grondstof waar het allemaal om draait: ruwe wol.

Door oude tradities en technische innovatie te combineren, creëert ALWERO een wereld van comfort.Kennis, vakmanschap en de liefde voor wol hebben er voor gezorgd dat de producten van ALWERO wereldwijd gewaardeerd worden.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Alwero Voedingskussen Essential-S | Beige”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…