Skiep Pielęgnacja wełny
Skiep Woolcare | Lanoline Spray

9,95

9,95

Na stanie

Skiep Woolcare | Lanoline Spray

9,95

Skiep Woolcare lanoline spray is ideaal voor het onderhouden van schapenvachten en wollen kleding. Het voedt, verzorgt en beschermd eenvoudig en snel jouw favoriete wollen kledingstuk.

Na stanie

EAN: 2000000078540 Kategorie: , , , , , , , , ,

Bestel bewust!

Twijfel je nog ergens over? vraag het ons.

Hygiëne en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, daarom streven wij naar zo min mogelijk retour. Tevens verspillen we zo minder verpakkingsmateriaal en hebben we minder uitstoot voor een beter millieu.

> Stel uw vraag

Opis

Natuurlijk geurloze lanoline spray  van het Nederlandse merk Skiep Woolcare. Gemaakt van 100% biologische en natuurlijke ingrediënten.

Ideaal voor het onderhouden van schapenvachten en wollen kleding. Het voedt, verzorgt en beschermd eenvoudig en snel jouw favoriete wollen kledingstuk.

– Inhoud: 100 ml
– Ingrediënten: water, verzeepte biologische oliën van olijf, kokos en zonnebloem, lanoline.

Lanoline staat bekend om zijn voedende en desinfecterende werking. Bij een gevoelige en/of geïrriteerde huid kan deze verzachtend werken. De flesjes zijn een beetje grauw/grijs van kleur. Dit komt omdat ze gemaakt zijn van gerecycled plastic!

Gebruik:

Voor gebruik zachtjes schudden. Spray jouw pas gewassen favoriete wollen kledingstuk of schapenvacht in met Skiep Lanoline Spray. Vervolgens masseer je de lanoline oplossing zachtjes in de vezels en hang het kledingstuk nadien even uit zodat de lanoline goed door de wol kan worden opgenomen.

Let op: Lanoline spray hoeft niet uitgespoeld te worden.

Skiep Pielęgnacja wełny

Zeep maken is al jaren een hobby van mij, ontstaan uit mijn eeuwige zoektocht naar natuurlijke (verzorgings)producten waar mijn huid wél goed op reageert. Voeg daar mijn grote liefde voor wol aan toe, en het idee voor Skiep Woolcare was daar!

Na veel onderzoek en testen heb ik eindelijk een goed recept geformuleerd voor mijn biologische wolwaszeep met lanoline. De zeep maakt je wolletjes weer heerlijk fris en zacht door het hoge lanoline gehalte. Even later heb ik ook een fijne biologische lanoline spray ontwikkelt. Vanzelfsprekend heb ik enkel gebruik gemaakt van biologische en natuurzuivere ingrediënten. Ik hoop dat jij net zo enthousiast bent als ik!

Wist je dat:

– Onze lanoline wolwaszepen zijn gemaakt van biologische plantaardige oliën (en natuurlijk lanoline) en palmolie vrij  zijn?
– We voor alle zepen gebruik hebben gemaakt van de maximaal toegestane hoeveelheid etherische olie volgens de EU normen? De geur is hierdoor goed aanwezig, maar niet extreem.
– Iedere zeep een ander uiterlijk heeft? De een is iets ruwer  qua uiterlijk dan de ander. Dit komt omdat onze zepen handgemaakt zijn en ook met de hand worden gesneden.
– Er soms een witte “waas” of witte plekjes zichtbaar kunnen zijn op de zeep? Dit wordt zeepas genoemd, en is een natuurlijke reactie tussen alle bestanddelen en zuurstof. Het is dus puur cosmetisch en heeft geen invloed op de kwaliteit van de zeep. Omdat wij van puur natuur houden, hebben wij ervoor gekozen om geen andere stofjes toe te voegen om dit tegen te gaan.
– Onze verpakkingsmaterialen e.d. gemaakt zijn van gerecycled materiaal? Zo zijn de bruin papiertjes die om de zepen zitten voor 80% composteerbaar, en de flesjes van de lanoline sprays zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic!

 

Recenzje

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Skiep Woolcare | Lanoline Spray”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.