A Baby Brand
Rib Legging | Light grey

From: 26,00

From: 26,00

View product

Rib Legging | Light grey

From: 26,00

Deze rib leggings passen zich perfect aan de vormen van je kleintje aan. Combineer met een rib sweatshirt voor een casual look.

EAN: 2000000074900 SKU: N/A Categories: , , , , , , ,

Order consciously!

Still unsure about anything? ask us.

Hygiene and quality are of the utmost importance to us, which is why we strive for as few returns as possible. This way we waste less packaging material and have fewer emissions from transport for a better environment.

> Ask your question

Description

Unisex legging gemaakt van een geribbelde katoenen stof, met een speelse ruwe afwerking. Ze passen zich perfect aan de vormen van je kleintje aan. Combineer met een rib sweatshirt voor een totale casual look.

97% katoen 3% elastaan.

STANDAARD 100 van OEKO-TEX®

Maten:

0 m  –  56 cm
3 m  –  62 cm
6 m  –  68 cm
1   y  –  80cm

A Baby Brand

Ontdek een echt minimalistische garderobe vol praktische essentials. Mix en match onze unisex modellen en kleuren.  Geen logo, geen print, geen poespas.

Onze missie is om uw leven gemakkelijker te maken, dus een van de belangrijkste ideeën achter onze filosofie is PRAKTIJK. We geven ook veel om onze planeet en wensen dat iedereen een minimalistischer leven zou leiden en daarom minder kleding (#CONSUMEWISELY) zou gebruiken.

Daarom is de kwaliteit van onze producten de hoogst mogelijke. Je kunt ze jarenlang gebruiken en doorgeven als je klaar bent. We gebruiken topstoffen met zowel GOTS Organic Cotton Certificate & STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Al onze producten kun je zo vaak als je wilt in de machine wassen en in de droogtrommel worden gedroogd. Je zult ontdekken dat onze katoenfleece niet eens gestreken hoeft te worden om er goed uit te zien.