Schapenvacht voor Baby Woolskins

Schapenvacht voor baby – Icelandic Grey

89,00

Eco Baby-Care Schapenvacht Icelandic

Op deze comfortabele zachte vacht kan je kindje heerlijk spelen en rusten. Dankzij de natuurlijke ‘Super Powers’ is het warm in de winter en koel in de zomer. Het neemt namelijk direct de lichaamstemperatuur aan.

Uitverkocht

Houdt mij op de hoogte wanneer dit product weer op voorraad is?

Categorieën: ,

Bestel bewust!

Twijfel je nog ergens over? vraag het ons of kom langs in onze showroom in Amsterdam om de producten te bekijken en voelen.

Hygiëne en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, daarom streven wij naar zo min mogelijk retour. Tevens verspillen we zo minder verpakkingsmateriaal en hebben we minder uitstoot voor een beter millieu.

> Stel uw vraag

Woolskins Baby-Care schapenvachten hebben een kortere vacht waardoor ze babyproof zijn. Ze zijn geschikt vanaf de geboorte en omdat bij hun verwerking rekening wordt gehouden met het milieu beschermen ze zowel de kleintjes als de planeet. Thuis of onderweg creëer je een comfortabele omgeving waarin je kindje zich blij en ontspannen voelt. Wist je een schapenvachtje ook gezond is voor je kindje?

– Lengte 90-100cm / vacht 3cm.
– Zeer soepele met dunne leerkant, valt als een dekentje.
– NIET machine was- & droogbaar.
– Makkelijk te onderhouden.

Bestel er een onderhoudsborstel bij om je vacht lang mooi te houden en/of laat je vacht personaliseren met de geboorte gevens van je/het kindje. Een mooi en uniek cadeau, exclusief verkrijgbaar bij Woolskins. Standaard ‘cadeau-klaar’ verpakt met persoonlijke notitie.

Eigenschapen Icelandic Schapenvacht

De IJslandse schapen zijn vooral bekend als langharige vachten. Wij hebben deze speciaal, voor baby’s, op een korte lengte laten scheren waardoor de isolerende ‘onder’ wollaag naar voren komt. Deze vacht kenmerkt zich met name door de soepelheid van de lederkant en valt als een dekentje. Net als al onze andere vachtjes ademen wolvezels. Dit helpt je baby in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je kindje droog en comfortabel. Koel in de zomer en warm in de winter.

Eco Friendly

Alle middelen die worden gebruikt bij het looien en afwerken voldoen aan essentiële EU-richtlijnen met betrekking tot het behoud en de bescherming van het milieu.

Onze vachten worden gelooid volgens de REACH-voorschriften die zijn aangenomen om de bescherming van de gezondheid van de mens en het milieu te verbeteren tegen de risico’s die chemische stoffen kunnen opleveren, en tegelijkertijd het concurrentievermogen van de chemische industrie in de EU te vergroten. Er worden geen AZO-kleurstoffen gebruikt in de productie.

ECO-PRODUCTEN – huiden zijn Eco Friendly Skins, hun verwerking en behandeling zijn veilig voor volwassenen en kinderen. Huiden zijn biologisch afbreekbaar, organisch.

Woolskins verkoopt geen vachten van schapen waarbij Mulesing is toegepast! Bij Europese schapen wordt geen Mulesing toegepast omdat in Europa de parasiet, waardoor boeren Mulesing toepassen, niet voorkomt.

Buikslapertjes… let op!

Kindjes die de eerste 12 maanden op hun buik slapen mogen vanwege veiligheidsredenen niet op iets zachts slapen, dit kan gevaarlijk zijn. Wij adviseren dus de Woolskinsvacht verstandig te gebruiken! Let altijd op wanneer je kind op zijn/haar buik ligt of slaapt en zorg ervoor dat je kindje altijd onder toezicht blijft.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schapenvacht voor baby – Icelandic Grey” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *