Alwero Wikkeldeken Wingy
Alwero Wikkeldeken Wingy – beige

65,00

65,00

Na stanie

Alwero Wikkeldeken Wingy – beige

65,00

Alwero Wikkeldeken Wingy

Verwen je kindje met deze heerlijke warme en soepele Alwero Wikkeldeken Wingy. Gebruik het thuis of onderweg, het houdt je kindje heerlijk droog & comfortabel.

Na stanie

EAN: 2000000068855 SKU: 0dc6e62a8a91-1 Kategorie: , , , , ,

Bestel bewust!

Twijfel je nog ergens over? vraag het ons.

Hygiëne en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, daarom streven wij naar zo min mogelijk retour. Tevens verspillen we zo minder verpakkingsmateriaal en hebben we minder uitstoot voor een beter millieu.

> Stel uw vraag

Opis

Alwero Wikkeldeken Wingy

Onze Eco Wollen Alwero Wikkeldeken van Alwero is zeer geschikt voor de allerkleinste dankzij de natuurlijke eigenschappen van wolvezels. Deze ademen en hebben de eigenschap op te treden als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur reguleert? Dit helpt je baby in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je baby droog en comfortabel.

Wol ademt en neemt direct de temperatuur van je kindje aan. Deze Alwero Wikkeldeken is Warm in de winter en koel in de zomer. Handig te gebruiken in de maxi-cosi of kinderwagen.

– Alwero.
– 100% scheerwol, Woolmark keur.
– Voor thuis en onderweg.
– Openingen voor de veiligheidsriempjes (5-punts).
– lengte 80 cm (leeftijd tot +/- 1 jaar)
– wasbaar op 30°C wolwasprogramma.

Dit product heeft o.a. het Safe for Children en het Woolmark keurmerk

Alwero

Het familiebedrijf Alwero is eind jaren negentig ontstaan uit de behoefte iets te creëren. Midden in de natuur waar de schapen grazen in de bergen, vindt Alwerode de unieke grondstof waar het allemaal om draait: ruwe wol.

Door oude tradities en technische innovatie te combineren, creëert Alwero een wereld van comfort. Kennis, vakmanschap en de liefde voor wol hebben er voor gezorgd dat de producten van Alwero wereldwijd gewaardeerd worden.