Alwero Wikkeldeken
Alwero Wikkeldeken Lammy | Beige

55,00

55,00

Brak w magazynie

Alwero Wikkeldeken Lammy | Beige

55,00

Je kindje kan heerlijk snoezelen in deze wollen Alwero wikkeldeken met capuchon. Het blijft comfortabel en warm in deze deken van 100% wol.

Brak w magazynie

Dit product is er nu even niet maar is binnenkort weer voorradig!

EAN: 2000000070049 SKU: abb3d5a34801-1-1 Kategorie: , , , , , , , ,

Bestel bewust!

Twijfel je nog ergens over? vraag het ons.

Hygiëne en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, daarom streven wij naar zo min mogelijk retour. Tevens verspillen we zo minder verpakkingsmateriaal en hebben we minder uitstoot voor een beter millieu.

> Stel uw vraag

Opis

Je kindje kan heerlijk snoezelen in deze wollen Alwero wikkeldeken met capuchon. Het blijft comfortabel en warm in deze deken van 100% wol. Onze Babydekens met capuchon vallen soepel en zijn zeer zacht. Je kunt je kindje hier ook goed mee inbakeren of comfortabel in voeden.

– 100% zuiver onbewerkt scheerwol, Woolmark keur.
– Voor thuis en onderweg.
– Afmeting: 85 x 85 cm.
– Europese productie.
– wasbaar op 30°C wolwasprogramma.

Wolvezels ademen en de eigenschap hebben op te treden als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur reguleert? Dit helpt je baby in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je baby droog en comfortabel. Het doet dit ‘dynamisch’, wat betekent dat het gebeurt als het nodig is, en niet als het niet nodig is. Warm in de winter en koel in de zomer.

Dit product heeft o.a. het Safe for Children en het Woolmark keurmerk.

Alwero

Het familiebedrijf Alwero is eind jaren negentig ontstaan uit de behoefte iets te creëren. Midden in de natuur waar de schapen grazen in de bergen, vindt Alwerode de unieke grondstof waar het allemaal om draait: ruwe wol.

Door oude tradities en technische innovatie te combineren, creëert Alwero een wereld van comfort. Kennis, vakmanschap en de liefde voor wol hebben er voor gezorgd dat de producten van Alwero wereldwijd gewaardeerd worden.