Wollen Bodywarmer voor baby & Kind Woolskins
Wollen Bodywarmer voor baby & Kind Woolskins
Wollen Bodywarmer voor baby & Kind Woolskins
Alwero Bodywarmer Lammy | Grijs
Woolmark Woolskins
Woolskins Alwero Keur

Alwero Vest Bodywarmer voor baby & Kind | Lichtgrijs Thumbled

Vanaf: 33,95

Deze hippe bodywarmer van Alwero is heerlijk warm en comfortabel.  Draag het casual over een trui of jasje, het staat altijd leuk en is super hip. Deze Alwero Bodywarmer heeft alle goede eigenschappen van 100% Eco Wol. Hierdoor zal je kindje het heerlijk warm en comfortabel hebben tijdens de wat koudere dagen. Dit vestje is leuk te combineren met onze hele Woolskins collectie. De Wollen Bodywarmer is mooi afgewerkt met een dekensteek en houten knoop.

LET OP! Vestjes vallen klein. Voor de juiste maat zie ‘Maten in Centimeters’ bij omschrijving.

Merk: Alwero
Productie: Polen

EAN: 2000000069258 Artikelnummer: 1501-07-1 Categorieën: , , , ,

Bestel bewust!

Twijfel je nog ergens over? vraag het ons of kom langs in onze showroom in Amsterdam om de producten te bekijken en voelen.

Hygiëne en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, daarom streven wij naar zo min mogelijk retour. Tevens verspillen we zo minder verpakkingsmateriaal en hebben we minder uitstoot voor een beter millieu.

> Stel uw vraag

Dit product heeft o.a. het Safe for Children en het Woolmark keurmerk. Dit vestje wordt vaak gedragen als overkleding, houdt daar rekening mee wat de juiste maat betreft.

– 100% scheerwol, Woolmark keur.
– Heelijk warm voor thuis of onderweg.
– Verschillende kleuren verkrijgbaar.
– LET OP! Voor de juiste maat zie ‘Maten in Centimeters’.

Alwero

Zoals ze bij ALWERO zelf zeggen: “Wij zijn de wool factory. We zijn geen grote winkelketen. Wij zijn mensen, die dicht bij de natuur leven. ALWERO betekent respect voor natuur, mens en tradities. We zijn trots op ons team. Het is dankzij hun kennis, vaardigheden en toewijding dat ALWERO-producten meer zijn dan textiel: het is wollen handwerk.” Het familiebedrijf is eind jaren negentig ontstaan uit de behoefte iets te creëren. Midden in de natuur, in het zuiden van Polen, waar de schapen grazen in de bergen, vindt ALWERO de unieke grondstof waar het allemaal om draait: ruwe wol. Door de jaren heen heeft de familie veel ervaring opgedaan en zich gespecialiseerd op het gebied van het maken van wollen kleding en accessoires. Door oude tradities en technische innovatie te combineren, creëert ALWERO een wereld van comfort. Kennis, vakmanschap en de liefde voor wol hebben er voor gezorgd dat de producten van ALWERO wereldwijd gewaardeerd worden.

DE WOL

ALWERO producten zijn gemaakt van 100% wol. Zonder toevoeging van synthetische vezels: duurzaam en ademend. Wol is warm, comfortabel en zweet niet. De wol heeft een fijne structuur en kan daardoor goed ademen. Dit maakt de producten geschikt voor alle seizoenen. Naast pantoffels maakt ALWERO een grote variatie aan producten van wol: sjaals, vesten, dekentjes, enz. Voor zowel volwassenen als kinderen.

Maten in Centimeters:
Maat: 50/56 lengte: 27,5cm Breedte 22cm (t.h.v. oksel)
Maat: 62/60 lengte: 28,5cm Breedte 25cm
Maat: 74/80 lengte: 29,5cm Breedte 28cm
Maat: 80/86 lengte: 31cm Breedte 32cm
Maat: 92/98 lengte: 33,5cm Breedte 35cm
Maat: 104/110 lengte: 39,5cm Breedte 37cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alwero Vest Bodywarmer voor baby & Kind | Lichtgrijs Thumbled” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…