Woolen Bodywarmer för baby & barn ullskinn
Woolen Bodywarmer för baby & barn ullskinn
Woolen Bodywarmer för baby & barn ullskinn
Alwero Bodywarmer Lammy | Grijs
Woolmark Woolskins
Ullskinn Alwero Keur

Alwero Vest Bodywarmer voor baby & Kind | Lichtgrijs Thumbled

Från: 33,95

Deze hippe bodywarmer van Alwero is heerlijk warm en comfortabel.  Draag het casual over een trui of jasje, het staat altijd leuk en is super hip. Deze Alwero Bodywarmer heeft alle goede eigenschappen van 100% Eco Wol. Hierdoor zal je kindje het heerlijk warm en comfortabel hebben tijdens de wat koudere dagen. Dit vestje is leuk te combineren met onze hele Woolskins collectie. De Wollen Bodywarmer is mooi afgewerkt met een dekensteek en houten knoop.

OBS! Cardigans är små. För korrekt storlek, se "Storleker i centimeter" i beskrivningen.

Merk: Alwero
Produktion: Polen

EAN: 2000000069258 Artikelnr: 1501-07-1 Kategorier: , , , ,

Beställ medvetet!

Är du fortfarande osäker på något? Fråga oss eller besök vårt showroom i Amsterdam för att se och känna på produkterna.

Hygien och kvalitet är av största vikt för oss, därför strävar vi efter så få returer som möjligt. Vi slösar också mindre förpackningsmaterial och har färre utsläpp för en bättre miljö.

> Ställ din fråga

Denna produkt har kvalitetsmärket Safe for Children och Woolmark. Denna väst bärs ofta som ytterplagg, så tänk på detta när du väljer rätt storlek.

– 100% nyull, Woolmark kvalitetsmärke.
– Mycket varmt för hemma eller på resan.
– Olika färger tillgängliga.
- OBS! För korrekt storlek se "Storleker i centimeter".

Alwero

Zoals ze bij ALWERO zelf zeggen: “Wij zijn de wool factory. We zijn geen grote winkelketen. Wij zijn mensen, die dicht bij de natuur leven. ALWERO betekent respect voor natuur, mens en tradities. We zijn trots op ons team. Het is dankzij hun kennis, vaardigheden en toewijding dat ALWERO-producten meer zijn dan textiel: het is wollen handwerk.” Het familiebedrijf is eind jaren negentig ontstaan uit de behoefte iets te creëren. Midden in de natuur, in het zuiden van Polen, waar de schapen grazen in de bergen, vindt ALWERO de unieke grondstof waar het allemaal om draait: ruwe wol. Door de jaren heen heeft de familie veel ervaring opgedaan en zich gespecialiseerd op het gebied van het maken van wollen kleding en accessoires. Door oude tradities en technische innovatie te combineren, creëert ALWERO een wereld van comfort. Kennis, vakmanschap en de liefde voor wol hebben er voor gezorgd dat de producten van ALWERO wereldwijd gewaardeerd worden.

DE WOL

ALWERO producten zijn gemaakt van 100% wol. Zonder toevoeging van synthetische vezels: duurzaam en ademend. Wol is warm, comfortabel en zweet niet. De wol heeft een fijne structuur en kan daardoor goed ademen. Dit maakt de producten geschikt voor alle seizoenen. Naast pantoffels maakt ALWERO een grote variatie aan producten van wol: sjaals, vesten, dekentjes, enz. Voor zowel volwassenen als kinderen.

Storlekar i centimeter:
Storlek: 50/56 längd: 27,5cm Bredd 22cm (armhåla)
Storlek: 62/60 längd: 28,5cm bredd 25cm
Storlek: 74/80 längd: 29,5cm bredd 28cm
Storlek: 80/86 längd: 31cm bredd 32cm
Storlek: 92/98 längd: 33,5cm bredd 35cm
Storlek: 104/110 längd: 39,5cm bredd 37cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Alwero Vest Bodywarmer voor baby & Kind | Lichtgrijs Thumbled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …