Woolskins Schapenvacht voor Baby
Schapenvacht voor Baby – Merino Extra Fine (Medicinaal)

Cena: 89,00

Cena: 89,00

Wybierz opcje

Schapenvacht voor Baby – Merino Extra Fine (Medicinaal)

Cena: 89,00

Eko baby-Care Skóry owcze Merino Extra Fine - Medical

Op deze comfortabale zachte vacht kan je kindje heerlijk spelen en rusten. Dankzij de natuurlijke ‘Super Powers’ is het warm in de winter en koel in de zomer. Het neemt namelijk direct de lichaamstemperatuur aan.!

EAN: 2000000062211 SKU: 601d4439e59c Kategorie: ,

Bestel bewust!

Twijfel je nog ergens over? vraag het ons.

Hygiëne en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, daarom streven wij naar zo min mogelijk retour. Tevens verspillen we zo minder verpakkingsmateriaal en hebben we minder uitstoot voor een beter millieu.

> Stel uw vraag

Opis

Beschrijving

Woolskins Baby-Care vachten hebben een kortere vacht waardoor ze babyproof zijn. Ze zijn geschikt vanaf de geboorte en omdat bij hun verwerking rekening wordt gehouden met het milieu beschermen ze zowel de kleintjes als de planeet. Thuis of onderweg creëer je een comfortabele omgeving waarin je kindje zich blij en ontspannen voelt. Wist je een schapenvachtje ook gezond is voor je kindje?

– Lengte 90-100cm / vacht 3cm.
– Medicinaal gelooid.
– Extra zachte en compacte vacht.
– Machine was- & droogbaar.
- Łatwe w utrzymaniu.

Bestel er een onderhoudsborstel bij om je vacht lang mooi te houden en/of laat je vacht personaliseren met de geboorte gevens van je/het kindje. Een mooi en uniek cadeau, exclusief verkrijgbaar bij Woolskins. Standaard ‘cadeau-klaar’ verpakt met persoonlijke notitie.

Eigenschapen Merino Schapenvacht

Merinowol/vacht staat bekend om de fijnere vachthaartjes van het Merino schaap en voelt daarom op de huid iets zachter aan. De Haartjes zijn fijner en zitten dichter op elkaar waardoor de vacht meer compact is. Net als al onze andere vachtjes ademen wolvezels. Dit helpt je baby in het onderhouden van een stabiele temperatuur en houdt je kindje droog en comfortabel. Koel in de zomer en warm in de winter.

Eco Friendly

Alle middelen die worden gebruikt bij het looien en afwerken voldoen aan essentiële EU-richtlijnen met betrekking tot het behoud en de bescherming van het milieu.

Onze vachten worden gelooid volgens de REACH-voorschriften die zijn aangenomen om de bescherming van de gezondheid van de mens en het milieu te verbeteren tegen de risico’s die chemische stoffen kunnen opleveren, en tegelijkertijd het concurrentievermogen van de chemische industrie in de EU te vergroten. Er worden geen AZO-kleurstoffen gebruikt in de productie.

PRODUKTY EKOLOGICZNE – Skóry owcze są przyjazne dla środowiska, ich przetwarzanie i obróbka są bezpieczne dla dorosłych i dzieci. Skóry owcze są biodegradowalne, organiczne.

Woolskins verkoopt geen vachten van schapen waarbij Mulesing is toegepast! Bij Europese schapen wordt geen Mulesing toegepast omdat in Europa de parasiet, waardoor boeren Mulesing toepassen, niet voorkomt.

Buikslapertjes… let op!

Kindjes die de eerste 12 maanden op hun buik slapen mogen vanwege veiligheidsredenen niet op iets zachts slapen, dit kan gevaarlijk zijn. Wij adviseren dus de Woolskinsvacht verstandig te gebruiken! Let altijd op wanneer je kind op zijn/haar buik ligt of slaapt en zorg ervoor dat je kindje altijd onder toezicht blijft.

Recenzje

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Schapenvacht voor Baby – Merino Extra Fine (Medicinaal)”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.