Schapenvacht voor Baby Woolskins
Schapenvacht Icelandic – Home Decor

Vanaf: 89,00

Vanaf: 89,00

Product bekijken

Schapenvacht Icelandic – Home Decor

Vanaf: 89,00

Deze Icelandic shapenvachten maken elke kamer af in huis. Het geeft een rijke en warme uitsstraling aan je inrichting en zijn uiterst comfortabel om op en in te liggen. Perfect voor over een stoel of bank.

EAN: 2000000065649 Artikelnummer: 23e7f8823945 Categorieën: ,

Bestel bewust!

Twijfel je nog ergens over? vraag het ons.

Hygiëne en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, daarom streven wij naar zo min mogelijk retour. Tevens verspillen we zo minder verpakkingsmateriaal en hebben we minder uitstoot voor een beter millieu.

> Stel uw vraag

Omschrijving

IJslandse schapenvachten kenmerken zich door hun fijne zachte haren en soepele lederkant. De vachten zijn geschikt voor op de vloer in de kinderkamer, maar natuurlijk ook voor over een stoel of bank. Het staat niet alleen warm en gezellig, het biedt ook extra comfort.

– Lengte: 90-100 cm.
– Vachtlengte: 2,5 cm.
– Zeer soepele vacht met dunne leerkant, valt als een dekentje.
– Meedrere kleuren (Mocca, Latte, Natural, Silver, Black).
– Decorative vacht.
– Europese productie.
– Niet machine was- & droogbaar.

 

 

Vakantie sluiting

Gebruik de code wolwonders bij het afrekenen voor 5% korting.

Van 22 juli t/m 7 augustus zijn wij gesloten. De laatste order ingave is vrijdag 22 juli 12:00 uur voor levering week 29. Tijdens de vakantieperiode kunt je wél gewoon je bestelling plaatsen.

Gedurende deze periode geven we 5% korting met kortingscode ‘wolwonders’ op alle producten. Je bestelling wordt op volgorde van binnenkomst na deze vakantieperiode in week 32 zo snel mogelijk uitgeleverd

We zien je bestelling graag tegemoet.