Alwero

Woolskins heeft een grote collectie Alwero babykleding. Deze wordt speciaal naar ons ontwerp gemaakt door Alwero onder Woolskins private label. Dankzij een goede samenwerking zijn we tot een mooie collectie wollen babykleding gekomen die we niet alleen aan onze klanten mogen aanbieden maar nu ook aan winkels.

Alwero is met name bekend geworden in Nederland vanwege de goede kwaliteit wolproducten en de leuke ontwerpen. Zo zijn de Alwero bodywarmers, de Alwero babyslofjes en de Alwero wollen wiegdekens al jaren een groot succes. Al onze Woolskins private label babykleertjes en babyproducten zijn exclusief geproduceerd door Alwero in Polen en is Woolmark gecertificeerd.

Wiegdeken Wol Alwero Woolskins

Onze collectie van Alwero bestaat uit een tal van producten waarvan wij denken dat deze thuis horen in bijvoorbeeld de babyuitzet of onderdeel moet zijn van een soort ‘basis uitrusting’ voor alle ouders die op zoek zijn naar duurzame en ecologische wolproducten voor baby’s.

Het familiebedrijf is eind jaren negentig ontstaan uit de behoefte iets te creëren. Midden in de natuur waar de schapen grazen in de bergen, vindt Alwero de unieke grondstof waar het allemaal om draait: ruwe wol.

Door oude tradities en technische innovatie te combineren, creëert Alwero een wereld van comfort. Kennis, vakmanschap en de liefde voor wol hebben er voor gezorgd dat de producten wereldwijd gewaardeerd worden.

Onze collectie van bestaat o.a. uit Wollen babyslofjes, wollen babydeken, Alwero bodywarmers, Alwero wikkeldeken wingy, Wollen winterpakken en zelf wollen voedingskussen met wolbolletjes vulling ontbreekt niet in onze collectie. De wollen wikkeldekens en capuchon dekens zijn erg gewilde items.

Woolskins levert alle wolproducten direct uit eigen voorraad, goed verpakt en met persoonlijke notitie.

Zijn er vragen of verzoeken neem dan graag contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)20 20 44 557 of per email naar info@woolskins.eu. Whatsappen kan ook!

De waardering van www.woolskins.eu bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 433 reviews.

Vakantie sluiting

Gebruik de code wolwonders bij het afrekenen voor 5% korting.

Van 22 april t/m 7 mei zijn wij gesloten. De laatste order ingave is vrijdag 21 april 14:00 uur voor verzending zelfde dag. Tijdens de vakantieperiode kunt je wél gewoon je bestelling plaatsen.

Gedurende deze periode geven we 5% korting met kortingscode ‘wolwonders’ op alle producten. Je bestelling wordt op volgorde van binnenkomst na deze vakantieperiode zo snel mogelijk uitgeleverd

Retouren worden ook na deze vakantiepreriode behandeld.

We zien je bestelling graag tegemoet.